België - Oostenrijk, voetbalweddenschappen
België - Oostenrijk, voetbalweddenschappen

Oostenrijk – België: kan België zich plaatsen voor het EK?

Odds op: 11/10/2023

Groep F in de kwalificatieronde voor het Europees kampioenschap. Oostenrijk neemt het thuis op tegen België.

Op vrijdag staan Oostenrijk en België tegenover elkaar in een cruciale groepswedstrijd van de UEFA Euro 2024-kwalificatie. Beide teams hebben tot nu toe een ongeslagen reeks in de kwalificaties gehandhaafd, met elk vier overwinningen in vijf wedstrijden.

Wedden op Oostenrijk – België. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van de Belgen.

Kan Oostenrijk de 3 punten thuishouden?

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.75.

Oostenrijk heeft de afgelopen kwalificatiewedstrijden indruk gemaakt. Ze behaalden overwinningen in hun laatste twee wedstrijden, met een opvallende 3-1 overwinning op Zweden als laatste prestatie. Michael Gregoritsch opende de score in de 53e minuut, terwijl Marko Arnautović een belangrijk aandeel had met een briljante brace. Oostenrijk staat momenteel bovenaan Groep F met 13 punten uit vijf wedstrijden en is vastbesloten om hun ongeslagen reeks thuis voort te zetten.

Oostenrijk heeft zich in de aanloop naar deze cruciale wedstrijd geconfronteerd met enkele uitdagingen. Naast het feit dat ze in hun laatste 13 Europese kwalificatiewedstrijden slechts één nederlaag hebben geleden en 10 overwinningen hebben geboekt, zullen ze echter moeten omgaan met het gemis van enkele belangrijke spelers. Gernot Trauner, David Alaba en Stefan Posch zijn allemaal afwezig vanwege blessures, en ook sterspeler Marko Arnautović zal niet kunnen spelen.

Kan Oostenrijk minstens één puntje pakken in eigen stadion? Zet in op ‘Oostenrijk of X’ en win 1.50 keer je inzet terug.

Wedden op het Europees kampioenschap doe je bij bwin

België wil groepswinst pakken

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.55.

België staat op dit moment op de 1e in Groep F op basis van doelsaldo. Ze hebben in hun laatste drie wedstrijden overtuigend gewonnen, met een recente 5-0 overwinning op Estland, waarbij Jan Vertonghen, Leandro Trossard, Romelu Lukaku en Charles De Ketelaere allemaal op het scorebord stonden.

Met een indrukwekkende reeks van 18 overwinningen uit de laatste 19 Europese kwalificatiewedstrijden en een solide verdediging, zijn de Rode Duivels gevaarlijke tegenstanders. Echter, blessures zullen hun tol eisen. Kevin De Bruyne en Thibaut Courtois zitten al op de blessurebank, recentelijk kwamen Ameen Al-Dakhil en Leandro Trossard daar nog bij.

De diepte van de selectie van de Rode Duivels zal nu worden getest, maar met getalenteerde spelers zoals Romelu Lukaku, Amadou Onana en Jeremy Lukaku aan boord, blijven ze natuurlijk een geduchte tegenstander.

Kan België de nul houden in Oostenrijk? Zet in op ‘België wint en Oostenrijk scoort niet’. Deze odd staat op 4.20.

Overzicht van de uitslagen

Deze wedstrijd belooft een intense strijd te worden tussen twee formidabele teams. Het belang van deze wedstrijd kan niet worden overschat, aangezien de winnaar zijn plek in het hoofdtoernooi veiligstelt. Voetballiefhebbers kunnen zich verheugen op een boeiend duel in het Ernst Happel Stadion, met veel inzet en spanning.

Toon andere wedopties

X