België - Servië, voetbalweddenschappen, kwalificatie EK 2024
België - Servië, voetbalweddenschappen, kwalificatie EK 2024

België – Servië: de Rode Duivels zijn favoriet in eigen land

Odds op: 14/10/2023

In een vriendschappelijke wedstrijd neemt België het thuis op tegen Servië.

Wedden op België – Servië. De kansen zijn in het voordeel van de Rode Duivels.

België wil zich tonen voor het thuispubliek

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.71.

Met een ongeslagen record in de kwalificatiewedstrijden voor Euro 2024 (twee overwinningen en twee keer gelijkspel), hoopt België het momentum vast te houden in hun vriendschappelijke ontmoeting met Servië, alvorens ze volgende week proberen hun groep te winnen tegen Azerbeidzjan. Domenico Tedesco’s ploeg heeft indruk gemaakt met negen opeenvolgende ongeslagen wedstrijden sinds hun 2-0 nederlaag tegen Marokko op het WK 2022, inclusief een 3-2 overwinning op Duitsland in een vriendschappelijke wedstrijd.

Hun laatste wedstrijd tegen Zweden resulteerde in een 1-1 gelijkspel na een vroegtijdig einde door een fatale schietpartij in Brussel. Servië staat voor een belangrijke Euro 2024 kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije, waarbij ze strijden met Hongarije en Montenegro in Groep G.

Staat België al op kop voor de rust? Zet in op ‘België / België’ en win 2.65 keer je inzet terug.

Wedden op wedstrijden van de Rode Duivels doe je bij bwin

Servië is geplaatst voor het EK

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.75.

Servië, Servisch voormalig international Dragan Stojković, staat voor een uitdagende periode met een cruciale Euro 2024 kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije in het verschiet. Na een recente overwinning op Montenegro en een nederlaag tegen Hongarije, zijn ze vastbesloten om hun positie in Groep G te verstevigen. De Servische ploeg heeft een offensieve kracht laten zien met een indrukwekkende doelpuntenproductie. Maar ze staan ook voor de taak om hun verdediging te versterken na enkele tegendoelpunten.

De wedstrijd tegen België biedt een waardevolle kans voor Servië om zich te meten met een sterke tegenstander en zich voor te bereiden op de cruciale confrontatie met Bulgarije. De Servische supporters hopen op een inspirerende prestatie van hun team om het vertrouwen te vergroten voor de komende uitdagingen in de kwalificatie.

Kan Servië iets pakken in Brussel? Zet in op ‘X of Servië’ en win 2.05 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

Wat betreft de onderlinge geschiedenis tussen België en Servië, heeft België de overhand gehad in recente ontmoetingen, met drie overwinningen in de laatste vijf wedstrijden. Echter, Servië zal gemotiveerd zijn om zich te herstellen na hun recente nederlaag tegen Hongarije.

Wat betreft de onderlinge geschiedenis tussen België en Servië, heeft België de overhand gehad in recente ontmoetingen, met drie overwinningen in de laatste vijf wedstrijden. Echter, Servië zal gemotiveerd zijn om zich te herstellen na hun recente nederlaag tegen Hongarije. Hierna wonnen ze wel weer van Montenegro (3-1).

België heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende constantheid getoond op het internationale podium en kon zich telkens plaatsen in grote toernooien. Aan de andere kant staat Servië voor de uitdaging om terug te keren naar het Europese toneel, met hun laatste deelname aan het EK in 2000.

Toon andere wedopties

X