België (O21) - Nederland (O21), voetbalweddenschappen
België (O21) - Nederland (O21), voetbalweddenschappen

België (O21) – Nederland (O21): de Belgen willen het toernooi winnen

Odds op: 17/06/2023

De groepsfase van het Europees Kampioenschap voor Beloften. België neemt het op tegen Nederland.

Wedden op België (O21) – Nederland (O21). De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Nederlanders.

België wil het EK winnen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.50.

Het EK voor beloften gaat binnenkort van start en de eerste wedstrijd in de groepsfase belooft meteen een spektakel te worden. België (O21), vol ambitie en met dromen van eindwinst, begint zijn campagne tegen Nederland (O21). Het Belgische team komt met vertrouwen uit de vriendschappelijke wedstrijd tegen Israël, waar ze met 0-2 zegevierden, zelfs zonder enkele belangrijke namen. Coach Jacky Mathijssen wilde zoveel mogelijk spelers aan het werk zien en het team heeft matchritme opgedaan. Met Raskin als beslissende factor na zijn twee doelpunten in de recente overwinning, zullen de Belgen vol vertrouwen de confrontatie met Nederland aangaan.

België (O21) heeft een sterke en evenwichtige ploeg, met spelers die zowel nationaal als internationaal indruk hebben gemaakt. Met talenten zoals De Ketelaere, Ramazani en Vandevoordt hebben ze een solide basis om op te bouwen. Bovendien hebben ze met de overwinning op Israël laten zien dat ze in goede vorm verkeren en klaar zijn om de uitdagingen van het EK aan te gaan. Onder leiding van coach Jacky Mathijssen zal België vastberaden zijn om een sterke start te maken tegen Nederland en hun ambities op het toernooi waar te maken.

Zet in op ‘België (O21) / België (O21)’ en win 5.50 keer je inzet terug.

Wedden op het Europees Kampioenschap voor Beloften doe je bij bwin

Nederland speelde gelijk tegen Japan

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.05.

Aan de andere kant staat Nederland (O21), die in hun laatste vriendschappelijke wedstrijd tegen het Olympisch elftal van Japan niet verder kwamen dan een doelpuntloos gelijkspel. Erwin van de Looi en zijn Jong Oranje hebben nog werk te verzetten voordat ze het opnemen tegen de sterke Belgische ploeg. Met een trainingskamp in Oostenrijk en een uitgebalanceerde basisopstelling, inclusief veelbelovende spelers zoals Gravenberch en Zirkzee, zal Nederland proberen hun spel te verbeteren en zich voor te bereiden op de uitdagende strijd tegen België.

Met namen als Gravenberch, Zirkzee en Tavsan beschikt Nederland over jonge talenten die al ervaring hebben opgedaan op het hoogste niveau. Ondanks het doelpuntloze gelijkspel tegen Japan, zal trainer Erwin van de Looi zijn team motiveren en tactisch voorbereiden op de confrontatie met België. Jong Oranje zal vastbesloten zijn om een positief resultaat te behalen en hun kwaliteiten te tonen aan de rest van Europa.

Zet in op ‘Nederland (O21) / Nederland (O21)’ en win 3.20 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

Beide teams zijn vastberaden om een sterke start te maken in het toernooi en zullen strijden om de drie punten in deze cruciale openingswedstrijd. Met de spelers op scherp en de rivaliteit tussen de buurlanden, kunnen we een intense en meeslepende wedstrijd verwachten. Wie zal er zegevieren in deze prestigieuze ontmoeting tussen België en Nederland? Voetballiefhebbers in België en Nederland kijken reikhalzend uit naar dit duel op het EK voor beloften.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X