Utrecht-Ajax (Eredivisie)
Utrecht-Ajax (Eredivisie)

België (U21) – Schotland (O21): België is al zeker van kwalificatie

Odds op: 31/05/2022

Op de 8e speeldag van de kwalificatiefase voor Euro U21 in groep I, reist Schotland U21 naar België. België kan zijn leidersplaats verstevigen en Schotland moet winnen om nog kans te maken op kwalificatie.

Wedden op België (U21) – Schotland (O21). De noteringen zijn in het voordeel van de Belgen.

België staat ruim aan de leiding

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.36.

De Belgische beloften speelden op de vorige speeldag met 1-1 gelijk op het veld van Denemarken en zijn zo zeker van de kwalificatie voor het EK U21. Denemarken kwam op voorsprong maar Loïs Openda kon op aangeven van aanvoerder Amadou Onana de gelijkmaker scoren. Beide spelers werden beloond voor hun prestaties en werden opgeroepen voor het A-team van de Rode Duivels.

De kwalificatie voor het EK toont aan dat we mogen hopen op een volgende goede generatie voetballers want het is nog maar de vierde keer ooit dat de Belgen zich weten te plaatsen voor dit eindtoernooi.

In Schotland werd er met 0-2 gewonnen. Kan België ook winnen op de slotspeeldag? Zet in op ‘België / België’ en win 2.00 keer je inzet terug.

Schotland moet de 3 punten pakken

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 7.00.

Schotland speelde op de vorige speeldag met 2-2 gelijk op het veld van Kazachstan nadat de thuisploeg in de extra tijd alsnog een puntje konden pakken. Abylaikhan Zhumabek strafte een fout van doelman Cieran Slicker af en zorgde er zo voor dat Schotland zo goed als uitgeschakeld is.

De Schotse beloften konden nog maar één keer winnen in deze kwalificatiecampagne en zijn zo goed als zeker uitgeschakeld. Door dit gelijkspel blijft het team op de vierde plaats staan en moet het hopen op een misstap van Denemarken om alsnog de tweede plaats te kunnen grijpen.

Kan Schotland iets pakken op Stayen, in Sint-Truiden? Zet in op ‘X of Schotland’ en win 3.00 keer je inzet terug.

Overzicht uitslagen:

Laatste wedstrijden:

Denemarken U21 1-1 België U21

Kazachstan U21 2-2 Schotland U21

Laatste onderlinge ontmoetingen:

Schotland U21 0-2 België U21

Toon andere wedopties

X