Eintracht Frankfurt – Benfica: opnieuw een doelpuntenfestival?

Odds op: 12/04/2019

Stadion: Commerzbank-Arena

Datum en uur: 18/04/19 – 21:00

TV: Proximus TV

De terugwedstrijd van de kwartfinales van de Europa League. Benfica Lissabon gaat op bezoek bij Eintracht Frankfurt. In Portugal eindigde de wedstrijd op 4-2.

De noteringen van Benfica-Eintracht Frankfurt zijn in het voordeel van Eintracht.

Zet in op Eintracht Frankfurt, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.83.

Eintracht Frankfurt schakelde eerst Shakhtar uit dankzij een opmerkelijke prestatie in Duitsland (4-1). In de heen- en terugwedstrijd tegen Inter werd er daarentegen slechts één doelpunt gescoord. Jovic scoorde al na amper zes minuten in de tweede match (op verplaatsing), en dit was voldoende om zijn ploeg te kwalificeren voor de kwartfinales.

In de heenwedstrijd van de kwartfinales kwam Eintracht al vroeg in de wedstrijd met 10 man te staan nadat N’Dicka in de 20ste minuut een penalty veroorzaakte en met rood van het veld werd gestuurd. Seizoensrevelatie Félix nam het cadeau aan en trapte de 1-0 binnen. Er werden uiteindelijk 6 doelpunten gemaakt en Benfica won met 4-2.

Frankfurt moet minstens twee keer scoren om de kwalificatie af te dwingen en de Duitsers zullen dus vanaf minuut één voor de aanval kiezen. Wordt het opnieuw een doelpuntenfestival zoals in de heenwedstrijd? Zet in op ‘Eintracht wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.10.

Wed op Benfica, de uitploeg

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.00.

In de 1/16de finales klaarde Benfica de klus al op verplaatsing tegen Galatasaray (1-2). Er werd geen enkel doelpunt gescoord in de terugwedstrijd (0-0). De kwalificatie verliep veel minder gemakkelijk tegen Dinamo Zagreb. In Kroatië versloeg Zagreb Benfica met 1-0. De terugwedstrijd eindigde ook op 1-0. In de verlengingen scoorden de Portugezen nog twee doelpunten (eindscore: 3-0).

In de heenwedstrijd nam Benfica een optie op de halve finales door maar liefst vier doelpunten te scoren. Het kreeg echter ook twee doelpunten binnen. Met een gelijkspel of klein verlies is Benfica gekwalificeerd. De Portugezen zullen dus geduldig aan de wedstrijd beginnen en wachten op die kans om dat belangrijk uitdoelpunt te scoren.

Als de Portugezen minstens één keer kunnen scoren, dan moet Eintracht minimum drie doelpunten maken.

Wed op beide teams scoren en win 1.55 keer jouw inzet terug.