Valence-Real Sociedad (La Liga)
Bayern Munchen-Leipzig (Bundesliga)

Leipzig – Benfica: blijft Leipzig groepsleider in Groep G?

Odds op: 24/11/2019

Stadion: Red Bull Arena

Datum en uur: 27/11/2019 – 20:00

TV: Proximus TV

De vijfde speeldag in Groep G in de Champions League. Leipzig neemt het thuis op tegen Benfica.

Wed op Leipzig – Benfica. De noteringen zijn in het voordeel van Leipzig.

Zet in op Leipzig, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.50.

Vorig seizoen werd Leipzig derde in de Bundesliga. Dankzij deze eindpositie was de club automatisch gekwalificeerd voor de poulefase van de Champions League. De Duitsers speelden nog maar één keer in de Champions League, in 2017/18. Het team werd toen derde in een groep met Monaco, Beşiktaş en Porto.

Leipzig staat momenteel aan de leiding in Groep G en is zo goed als zeker geplaatst voor de volgende ronde. De Duitsers verloren nog maar 1 wedstrijd in de Champions League, 0-2 thuis tegen Olympique Lyon. De heenwedstrijd in Portugal eindigde op 1-2 in het voordeel van Leipzig.

Kan Leipzig ook thuis winnen? Zet in op ‘Leipzig staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 2.30.

Wed op Benfica, de outsider

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 6.00.

Benfica deed het uitstekend in 2018/19. Het team pakte opnieuw de titel nadat het het jaar daarvoor het kampioenschap aan eeuwige rivaal Porto moest laten. Vorig jaar raakte Benfica niet verder dan de derde plaats in de groepsfase van de CL en in de Europa League werden de Portugezen in de kwartfinales uitgeschakeld door het Duitse Eintracht Frankfurt.

SLB staat momenteel op de laatste plaats in Groep G en de derde plaats lijkt het hoogst haalbare te worden voor de Portugezen. Benfica heeft 3 punten, 1 puntje minder dan Zenit Sint-Petersburg. Een puntje pakken op het veld van Leipzig zou op het einde van de rit een groot verschil kunnen maken.

Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Benfica of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 2.50.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Leipzig 4-1 Köln

Vizela 1-2 Benfica

Laatste ontmoetingen:

Benfica 1-2 Leipzig

Toon andere wedopties

X