Brazilië - Zuid-Korea: de Brazilianen zijn torenhoog favoriet

Brazilië – Zuid-Korea: de Brazilianen zijn torenhoog favoriet

Odds op: 03/12/2022

De 1/8e finales van het WK voetbal in Qatar. Brazilië neemt het op tegen Zuid-Korea.

Brazilië is samen met landen als Spanje, Frankrijk en Argentinië één van de favorieten voor eindwinst. Zuid-Korea heeft vertrouwen getankt door te winnen van Portugal.

Wedden op Brazilië – Zuid-Korea. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Brazilianen.

Brazilië wil de wereldtitel pakken

De odd voor een overwinning van Brazilië staat op 1.09.

Brazilië verloor op de laatste speeldag verrassend met 1-0 van Kameroen. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen maar de Kameroeners scoorden het enige doelpunt van de wedstrijd in de 93e minuut. Vincent Aboubakar zorgde met een onhoudbare kopbal dat zijn land met opgeheven hoofd het toernooi kan verlaten.

Brazilië verliest zijn eerste wedstrijd op dit WK maar mag wel naar de knock-outfase als groepswinnaar. Brazilië kon doorstoten naar de 1/8e finales in hun laatste zeven deelnamen. Slechts één keer hadden de Brazilianen hier extra tijd en strafschoppen voor nodig: tegen Chili in 2014.

De Zuid-Amerikanen zijn favoriet om door te stoten. Zet in op ‘Brazilië / Brazilië’ en win 1.83 keer je inzet terug.

Het WK van Zuid-Korea is al geslaagd

De odd voor een overwinning van Zuid-Korea staat op 6.75.

De Zuid-Koreanen wonnen op de derde speeldag met 2-1 van Portugal en konden zo doorstoten als tweede in een groep met ook Ghana en Uruguay. Hee-chan Hwang maakte het winnende doelpunt in de 92e minuut.

Dit wordt de eerste wedstrijd van Zuid-Korea in de knock-outfase van het WK sinds 2010, toen ze werden verslagen door Uruguay in de achtste finales.

Dit wordt de achtste wedstrijd tussen Brazilië en Zuid-Korea maar wel de allereerste competitieve ontmoeting tussen de twee landen. Brazilië heeft zes van de voorgaande zeven wedstrijden gewonnen en Zuid-Korea is dan ook duidelijk de underdog.

Zuid-Korea zal met een stevige organisatie trachten te spelen om dan op de counter te loeren. Zet daarom in op ‘Zuid Korea wint en Brazilië scoort niet’. Deze odd staat op 15.50 keer je inzet terug.