Brazilië - Zwitserland: de strijd om de leidersplaats
Brazilië - Zwitserland: de strijd om de leidersplaats

Brazilië – Zwitserland: de strijd om de leidersplaats

[jsEntainMatchDetails match_id=”288348″]

Odds op: 25/11/2022

De tweede wedstrijd van de groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Brazilië
neemt het op tegen Zwitserland. In Groep G vinden we ook Kameroen en Servië.

Brazilië is torenhoog favoriet voor de groepswinst en de drie andere landen strijden normaal gezien om de tweede plaats.

Wedden op de Brazilië – Zwitserland. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Brazilianen.

Brazilië dreigt deze groep te domineren

De odd voor een overwinning van Brazilië staat op 1.44.

Brazilië is de grootste favoriet voor eindwinst op het WK en begon met een 2-0 overwinning aan het toernooi. De Brazilianen schoten maar liefst 10 keer op doel tegen Servië tegenover nul keer voor de Serviërs. De Goddelijke Kanaries hadden daarnaast ook het meeste balbezit. Brazilië is torenhoog favoriet om deze groep te winnen en iedereen verwacht dat ze zich makkelijk kunnen plaatsen.

Tegen Zwitserland zullen de Brazilianen ongetwijfeld opnieuw de wedstrijd domineren door aanvallend te spelen gebouwd op een stevige organisatie. Wed op een overwinning van Brazilië zonder tegendoelpunt en win 2.25 keer je inzet terug.

Zwitserland deed wat nodig was tegen Kameroen

De odd voor een overwinning van Zwitserland staat op 7.00.

Zwitserland won zijn eerste wedstrijd maar speelde niet zo overtuigend als de Brazilianen. Ze pakten wel de 3 punten en staan zo samen met Brazilië aan de leiding in Groep G. De Zwitsers schoten maar drie keer op doel en doelman Sommer zorgde ervoor dat het team geen doelpunten binnen kreeg. Tegen Brazilië zal Zwitserland een stuk beter moeten spelen als ze iets willen pakken.

Na een reeks gelijke spelen en nederlagen aan het begin van het jaar herstelde Zwitserland zich goed door met name te winnen van Portugal en Spanje. In wedstrijden van Zwitserland vallen vaak niet veel doelpunten. Zet daarom in op ‘minder dan 3,5 doelpunten’ en win 1.43 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”288348″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”288348″]

Toon andere wedopties

X