Schalke 04-Manchester City (CL)
Schalke 04-Manchester City (CL)

Charleroi – Cercle Brugge: de Carolo’s speelden twee keer op rij gelijk  

Odds op: 15/03/2020

De 32e speeldag in de Jupiler Pro League. Charleroi neemt het thuis op tegen Cercle Brugge.

Wedden op Charleroi – Cercle Brugge. De noteringen zijn in het voordeel van de Zebra’s.

Charleroi speelde twee keer op rij gelijk

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.40.

Op de vorige speeldag speelde Charleroi gelijk op het veld van KV Mechelen. De Mechelaars kwamen op een 2-0 voorsprong maar na doelpunten van Stelios Andreou en Vakoun Issouf Bayo konden de troepen van Edward Still alsnog een puntje mee naar huis nemen.

Charleroi leek enkele weken terug nog kans te maken op een plaatsje in de Champions Play-Offs maar na nederlagen tegen Club Brugge en Union en gelijke spelen tegen Standard Luik en KV Mechelen heeft het Anderlecht en Antwerp verder moeten laten uitlopen. De Zebra’s hebben nu 8 punten minder dan Antwerp en moet daarom genoegen nemen met een plaatsje PO II. Cercle heeft echter slechts 5 punten minder en het team doet er daarom goed aan de 3 punten thuis te houden.

Kan Charleroi na twee gelijke spelen nog eens winnen? Zet in op ‘Charleroi wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.33.

Cercle maakt nog kans op Play-Off II

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.80.

Cercle Brugge doet het de laatste maanden uitstekend en is van een plaats onderaan het klassement opgeklommen naar plaats 9 in de rangschikking. Man in vorm Rabbi Matondo en zijn ploeggenoten wonnen op de vorige speeldag met 2-0 van KV Kortrijk en zijn zo al 4 wedstrijden op rij ongeslagen in de competitie.

De Vereniging heeft slechts 2 punten minder dan Racing Genk en 5 minder dan Charleroi en KV Mechelen en mag daarom blijven dromen van een plaatsje in Play-Off II. Het team neemt het op de twee laatste speeldagen wel nog op tegen AA Gent en Antwerp, twee teams die strijden om Play-Off I.

Kan Cercle zijn ongeslagen reeks verderzetten en iets pakken op het veld van Charleroi? Zet in op ‘X of Cercle’ en win 1.55 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X