AGF Aarhus - Club Brugge, voetbalweddenschappen
AGF Aarhus - Club Brugge, voetbalweddenschappen

Club Brugge – AGF Aarhus: Brugge scoorde 3 keer in de heenwedstrijd

Odds op: 31/07/2023

De tweede voorronde van de Conference League. Club Brugge gaat op beozek bij AGF Aarhus.

Maak je klaar voor een spannende ontmoeting in de Conference League tussen Club Brugge en AGF Aarhus. Beide teams klaar om hun uiterste best te geven.

Wedden op AGF Aarhus – Club Brugge. De noteringen zijn in het voordeel van Brugge.

Helaas hebben deze twee teams elkaar in het verleden nog nooit ontmoet, maar gezien hun recente prestaties, is het zeker dat deze wedstrijd een spektakel zal zijn dat je niet mag missen.

AGF Aarhus moet 4 keer scoren

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.90.

Het Deense team van Aarhus had een slechte start in deze competitie met een 3-0 nederlaag in Brugge. Het lijkt er dus op dat ze Europa snel zullen verlaten na slechts 2 gespeelde wedstrijden, maar ze zullen ongetwijfeld vastbesloten zijn om met eer te eindigen.

Aarhus heeft een gemengde reeks met 2 nederlagen, 2 overwinningen en een gelijkspel in hun laatste 5 wedstrijden. Desondanks is hun vorm thuis indrukwekkend, ze hebben al 9 thuiswedstrijden niet meer verloren.

Verwacht wordt dat ze zullen proberen de zware achterstand van de heenwedstrijd om te draaien. Het is daarom interessant om in te zetten op een overwinning van Aarhus met meer dan 2.5 doelpunten gescoord, voor een notering van 4.80.

Wedden op de Conference League doe je bij bwin

Club Brugge wil het afmaken in Denemarken

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.25.

Club Brugge begint aan de terugwedstrijd de 2e kwalificatieronde voor de Europa Conference League nadat ze vorig seizoen op de 4e plaats waren geëindigd in Champions Play-offs. De Bruggelingen hebben een uitstekend Europees seizoen achter de rug, waarin ze de achtste finales van de Champions League hadden bereikt, en zullen nu proberen voort te bouwen op dat succes in Europa.

Club Brugge heeft recentelijk een solide vorm laten zien, met 2 overwinningen, 2 nederlagen en een gelijkspel in hun laatste 5 wedstrijden. Bovendien hebben ze de heenwedstrijd gedomineerd met een 3-0 overwinning, wat hen een comfortabele voorsprong geeft.

Met deze voorsprong kan men verwachten dat Brugge zal proberen de wedstrijd te beheersen. Een weddenschap op minder dan 2.5 doelpunten met een notering van 1.73 kan daarom een interessante optie zijn.

Wat te verwachten?

Na een overtuigende 3-0 overwinning in eigen huis tegen AGF Aarhus, begint Club Brugge met vertrouwen aan het tweede duel in de voorronde van de Conference League. De Blauw-Zwart heeft een veelbelovende start van het seizoen gemaakt onder hun nieuwe coach Ronny Deila, die indruk maakt met zijn strategie en nieuwe spelers.

In de heenwedstrijd toonde Club Brugge een dominant spel, vooral dankzij de uitstekende prestaties van Tajon Buchanan en Andreas Skov Olsen. Buchanan, die als rechtsachter fungeerde, liet zien dat hij over alle voetballende kwaliteiten beschikt en scoorde een prachtig doelpunt. Skov Olsen, die bekend staat om zijn elegantie en snelheid, belooft een belangrijke troef te worden in het streven naar succes.

AGF Aarhus zal alles op alles moeten zetten om hun nederlaag goed te maken en een comeback te forceren. Echter, Club Brugge heeft met een 3-0 voorsprong een comfortabele uitgangspositie en zal wellicht proberen de wedstrijd te controleren. Met spelers als Mats Rits en Hans Vanaken in vorm, zal Club Brugge naar verwachting een gevaarlijke tegenstander zijn.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X