Atlético Madrid - Club Brugge: Brugge kan zich verzekeren van groepswinst

Atlético Madrid – Club Brugge: Brugge kan zich verzekeren van groepswinst

De groepsfase van de Champions League. Club Brugge gaat op bezoek bij Atlético Madrid.

Wedden op Atlético Madrid. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Spanjaarden.

Atlético heeft iets recht te zetten

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.49.

De Colchoneros beleven een zeer teleurstellende Champions League-campagne. Op de eerste speeldag wisten de Spanjaarden met een doelpunt van Griezmann in de 101e minuut (2-1) nog een overwinning te behalen tegen Porto, maar op de tweede speeldag werd er met 2-0 verloren op het veld van Bayer Leverkusen.

Ook op het veld van Club Brugge liep het spel vrij stroef voor de Madrilenen. Het team creëerde wel nog enkele kansen maar mistte efficiëntie voor doel. Het keerpunt van de wedstrijd aan de kant van Colchoneros blijft ongetwijfeld de gemiste penalty van Griezmann in de 76e minuut.

Thuis voor eigen fans heeft Atlético na de teleurstellende nederlaag iets recht te zetten. Trainer Diego Simeone hoopt te kunnen profiteren van de geweldige sfeer in het Wanda Metropolitano en de 3 punten thuis te houden.

Kan Atlético wel makkelijk winnen van Club? Zet in op ‘Atlético / Atlético’ en win 2.30 keer je inzet terug.

Club Brugge wil naar de volgende ronde

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 6.50.

Blauw-zwart beleeft de beste Europese campagne ooit voor een Belgisch team en kan zich op de vierde speeldag al verzekeren van groepswinst. De troepen van Carl Hoefkens willen geschiedenis schrijven en hopen dat ze de kwalificatie voor de volgende ronde van de Champions League veilig kunnen stellen.

Na deze eerste 3 overwinningen kan de Brugse ploeg zich niet meer verstoppen en moeten ze nu mikken op de 1e plaats in de groep. De kwalificatie is bijna binnen.

Nog een interessante statistiek: Club Brugge is het enige team dat samen met Man City en Bayern het maximale aantal punten heeft en geen doelpunt tegen heeft gekregen.

Kan Brugge deze knappe reeks verderzetten en opnieuw een clean sheet pakken? Zet in op ‘0-1, 0-2 of 0-3’ en win 9.75 keer je inzet terug.