Camp Nou
Camp Nou

Bayern Leverkusen – Club Brugge: kan blauw-zwart groepswinst pakken?

[jsEntainMatchDetails match_id=”303975″]

Odds op: 03/11/2022

De groepsfase van de Champions League. Bayern Leverkusen neemt het thuis op tegen Club Brugge.

Wedden op Bayern Leverkusen – Club Brugge. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Leverkusen wil Europa League spelen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.63.

Leverkusen is slecht aan het nieuwe seizoen begonnen. In de Champions League staan de Duitsers op de laatste plaats met 4 punten. Op de tweede speeldag won het team met 2-0 van Atlético Madrid en op de vorige speeldag werd het 2-2 in Madrid.

Ook in de competitie loopt het niet lekker voor Die Werkself. Patrik Schick en co konden slechts 9 punten sprokkelen en staan op een voorlopige 15e plaats, net boven de degradatieplaatsen.

Op de vorige speeldag in de Champions League kon Leverkusen een belangrijk puntje pakken op het veld van Atlético. Het team kwam twee keer aan de leiding maar mag na de gemiste penalty van Carrasco blij zijn met een puntje. Door dit gelijkspel kan Leverkusen zich nog plaatsen voor de Europa League als Atlético niet kan winnen van Porto.

Leverkusen is favoriet in eigen huis. Zet in op ‘Leverkusen / Leverkusen’ en win 2.50 keer je inzet terug.

Brugge wil groepswinst pakken

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.60.

Club Brugge begon deze Champions League-campagne met een 9 op 9 en het team wist zich voor de eerste keer in zijn geschiedenis te plaatsen voor de knock-outfase na het gelijkspel op het veld van Atlético Madrid op de vierde speeldag.

Op de vijfde speeldag ging het team echter volledig de boot in op het veld van Porto. De Bruggelingen hadden genoeg aan een gelijkspel om groepswinst te pakken maar de Portugezen konden met 0-4 winnen op Jan Breydel.

Blauw-zwart behoudt de koppositie maar moeten zelf winnen om hun lot in eigen handen te houden. Als Brugge verliest van Leverkusen dan moet het rekenen op Atlético Madrid om de volle buit te pakken in Porto.

Een puntje pakken op het veld van Leverkusen zou alvast een goede prestatie zijn voor de Bruggelingen. Zet in op ‘X of Club Brugge’ en win 2.25 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”303975″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”303975″]

Toon andere wedopties

X