Club Brugge - STVV, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Club Brugge - STVV, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Club Brugge – Sint-Truiden: blauw-zwart is favoriet in eigen huis

Odds op: 29/09/2023

De 9e speeldag in de Jupiler Pro League. Club Brugge neemt het thuis op tegen Sint-Truiden.

We zijn aangekomen bij de 9e speeldag van de Belgische Pro League, waar Club Brugge Sint-Truiden ontvangt. Op dit moment staat Club Brugge op de 3e plaats en streeft naar de top van de ranglijst, terwijl Sint-Truiden, op de 8e plaats, ook hoopt te klimmen. Deze wedstrijd belooft spannend en vol suspense te worden.

In hun laatste vijf ontmoetingen heeft Club Brugge drie keer gewonnen, tegen één overwinning voor Sint-Truiden en een gelijkspel. Vorig seizoen versloeg Club Brugge Sint-Truiden met 3-0 thuis, terwijl de wedstrijd in Sint-Truiden eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Wedden op Club Brugge – Sint-Truiden. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Club.

Club Brugge staat op de derde plaats

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.43.

Ondanks hun huidige derde plaats zijn de Bruggelingen nog steeds ongeslagen in eigen huis, met twee overwinningen en een gelijkspel. Hun meest recente thuiswedstrijd tegen Genk eindigde in een 1-1 gelijkspel, waarbij Hans Vanaken de gelijkmaker scoorde voor Club Brugge.

Op korte termijn streeft Club Brugge ernaar om de leiding in de Pro League terug te nemen. Hun recente vorm is wisselvallig geweest, met twee overwinningen, twee gelijke spelen en een nederlaag in hun laatste vijf wedstrijden. Met Andreas Skov Olsen, hun topscorer met al 5 doelpunten, zijn ze gewapend om het tij te keren.

Gezien de aanvallende vorm van Club Brugge en hun vermogen om thuis doelpunten te maken, zou onze voorspelling zijn dat Club Brugge wint en dat er meer dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd vallen, tegen een interessante notering van 1.95.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

Sint-Truiden is goed aan het seizoen begonnen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 7.25.

Sint-Truiden speelde hun laatste uitwedstrijd gelijk met 1-1 tegen Charleroi. Het team is momenteel ongeslagen in een reeks van vier wedstrijden en hoopt die vorm vast te houden.

Ondanks hun 8e positie in het klassement heeft Sint-Truiden veelbelovende vorm laten zien, vooral op verplaatsing, waar ze in hun laatste vijf wedstrijden niet hebben verloren. Aboubakary Koita, hun topscorer met zes doelpunten, zal een bedreiging vormen voor de verdediging van Club Brugge.

Gemiddeld scoort Club Brugge 2,6 doelpunten per wedstrijd, terwijl Sint-Truiden er 1,3 maakt. Bovendien heeft 100% van de wedstrijden van Club Brugge ten minste 0,5 doelpunten gezien, terwijl dit voor 87% van de wedstrijden van Sint-Truiden geldt.

Gezien hun vorm op verplaatsing en hun vermogen om doelpunten te maken, zou een interessante weddenschap kunnen zijn dat “beide teams scoren”, tegen een gunstige notering van 1.80.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X