Tsjechië (O21) - Engeland (O21), voetbalweddenschappen
Tsjechië (O21) - Engeland (O21), voetbalweddenschappen

Tsjechië (O21) – Engeland (O21): de Engelsen zijn favoriet

Odds op: 18/06/2023

De groepsfase van het Europees Kampioenschap voor Beloften. België neemt het op tegen Nederland.

Wedden op Tsjechië (O21) – Engeland (O21). De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Engelsen.

Tsjechië (O21) kende een goede voorbereiding

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.80.

Het Tsjechische U21-team heeft hun trainingskamp ter voorbereiding op het Europees kampioenschap afgesloten met een goede wedstrijd. Ze speelden 1-1 gelijk op het veld van NEderland O21. Václav Sejk scoorde het enige doelpunt voor de Tsjechen.

Het team heeft intensief getraind en werkte aan tactische aspecten om zich voor te bereiden op de komende wedstrijden. Hoewel het nog niet duidelijk is wie er in de basis zal staan tegen Engeland, zijn de spelers gemotiveerd en vastberaden om succes te behalen op het toernooi. Ze kijken uit naar de uitdagingen tegen sterke tegenstanders zoals Engeland, Duitsland en Israël en streven ernaar om elk duel te winnen.

Zet in op ‘Tsjechië of X’ en win 2.15 keer je inzet terug.

Wedden op het Europees Kampioenschap voor Beloften doe je bij bwin

Engeland (O21)

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.65.

Engeland U21 heeft een sterke selectie samengesteld voor het Europees kampioenschap. Na het winnen van acht van hun tien kwalificatiewedstrijden, zijn ze vastberaden om succes te behalen op het toernooi. Met spelers met ervaring in de Premier League en Europa, zoals James Trafford, Taylor Harwood-Bellis en Emile Smith Rowe, heeft het team een goede mix van talent en ervaring. De jonge Engelse spelers hebben intensief getraind en zijn goed voorbereid op de komende wedstrijden tegen Tsjechië, Israël en Duitsland. Ze zullen hun offensieve kwaliteiten willen tonen en streven naar een sterke start in de groepsfase.

Zet in op ‘Engeland / Engeland’ en win 2.50 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

De wedstrijd tussen Tsjechië U21 en Engeland U21 belooft een boeiend duel te worden in Groep C van het EK U21. Beide teams hebben sterke spelers in hun gelederen en zijn vastberaden om hun eerste wedstrijd te winnen. Engeland heeft een goede kwalificatiecampagne achter de rug en komt met veel vertrouwen aan de start. Ze zullen hun technische vaardigheden en fysieke kracht willen benutten om de Tsjechische verdediging te ontregelen.

Aan de andere kant zal Tsjechië er alles aan doen om een positief resultaat te behalen. Ze hebben hard gewerkt tijdens hun trainingskamp en zullen gemotiveerd zijn om te presteren. Met een aantal getalenteerde aanvallers in hun gelederen, zullen ze proberen de Engelse defensie onder druk te zetten en kansen te creëren.

De sleutel tot succes voor Engeland zal liggen in het benutten van hun kwaliteiten en het vermijden van defensieve fouten. Tsjechië zal moeten vertrouwen op hun organisatie en teamgeest om de sterke Engelse aanval te weerstaan. Beide teams zullen strijden om de overwinning en het belooft een spannende wedstrijd te worden.

Overzicht van de uitslagen

 

Toon andere wedopties

X