Formule 1 veiligheid
Formule 1 veiligheid

Duitsland – Japan: Hansi Flick wil meteen de 3 punten pakken

Odds op: 14/11/2022

De groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Duitsland neemt het op tegen Japan. In Groep E vinden we ook Spanje en Costa Rica terug.

Iedereen verwacht dat Spanje en Duitsland de eerste twee plaatsen zullen pakken en doorstoten naar de knock-outfase. Of kan Japan of Costa Rica voor de verrassing zorgen en de mogelijke tegenstander van de Rode Duivels worden?

Wedden op de Duitsland – Japan. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Duitsers.

Duitsland moet meteen winnen

De odd voor een overwinning van Duitsland staat op 1.47.

De Duitsers, die in 2014 tot wereldkampioen werden gekroond, lijken nog ver verwijderd van de tijd dat ze het wereldvoetbal domineerden. De komst van Hans Flick aan het hoofd van de Mannschaft markeerde het begin van een nieuw tijdperk voor het Duitse team.

De resultaten zijn echter niet zo indrukwekkend als verwacht en Duitsland blijft op slechts één overwinning in vijf wedstrijden staan, waaronder een teleurstellende nederlaag tegen Hongarije. De Mannschaft zijn niet onaantastbaar, en deze eerste groepswedstrijd zal ons in staat stellen om meer te weten te komen over de vorm van het team.

Het team kreeg in de laatste vijf wedstrijden minstens één doelpunt tegen. Wed daarom op ‘beide teams scoren’ en win 1.82 keer je inzet terug.

Japan zal op de counter loeren

De odd voor een overwinning van Japan staat op 6.50.

Sinds hun eerste deelname aan een Wereldbeker in 1998, is Japan een vaste waarde op het toernooi geworden en het team heeft sindsdien geen van de evenementen gemist. Tijdens hun laatste optreden in Rusland evenaarde het team hun beste resultaat en kwam het zelfs dicht bij hun beste prestatie door met 2-0 voor te staan tegen de Rode Duivels, voordat Chadli op het laatste moment het winnende doelpunt kon scoren.

Om zich te kwalificeren, had het team geen probleem in Azië en eindigde met name als de beste verdediging in hun groep, ondanks de 2e plaats achter Saoedi-Arabië.

De Japanners zitten in een moeilijke groep met Spanje en Duitsland als uitgesproken favorieten voor de knock-outfase. Toch kan het team de verrassing worden in deze groep als het iets kan pakken op de eerste speeldag. Zet in op ‘X of Japan’ en win 2.60 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X