F1 circuits
Ferrari Formule 1 auto

Duitsland – Spanje: de strijd om groepswinst

Odds op: 10/07/2022

Duitsland is het meest succesvolle team op het Europees kampioenschap voetbal vrouwen, de Duitsers wonnen dit toernooi namelijk al 8 keer. Elke finale die ze haalden, wonnen ze ook. Denemarken werd één keer tweede. Spanje won het toernooi nog nooit maar wordt op dit moment als grootste favoriet gezien.

Wedden op Duitsland – Spanje. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Spanjaarden.

Duitsland won makkelijk van Denemarken

De Duitsers staan genoteerd op 2.95 om de wedstrijd te winnen.

Duitsland won haar openingswedstrijd op het EK Voetbal met 4-0 tegen de finalist van 2017, Denemarken. Die Manschaft gaf zo meteen haar visitekaartje af en toonde aan het publiek dat het een kanshebber is om het EK te winnen deze zomer. De Duitse vrouwen werden al 8 keer Europees kampioen, waarvan 6 keer op een rij, maar in 2017 werd het team al in de kwartfinales uitgeschakeld.

Duitsland wil tonen dat het een echte toernooiploeg is en wil daarom ook de topper tegen Spanje winnen. Wie deze wedstrijd wint neemt een serieuze optie op de groepswinst. Maar als de wedstrijd op een gelijkspel eindigt, hebben de Duitsers door de 4-0 overwinning, de grootste kans.

Kan Duitsland de favorietenrol naar zich toe trekken? Zet in op ‘Duitsland wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 5.50.

Spanje is favoriet voor eindwinst

De kans dat Spanje de wedstrijd wint staat op 2.30.

Spanje won op de eerste speeldag met 4-1 tegen het zwakke broertje in de groep Finland. De Finnen kwamen verrassend op een 0-1 voorsprong maar de Spanjaarden konden alsnog makkelijk de 3 punten pakken. Spanje domineerde het spel tegen Finland en deed geweldig werk door hun balbezit om te zetten in scoringskansen met 25 schoten en 68% balbezit.

Door deze ruime overwinning blijven de Spanjaarden nog steeds ongeslagen in 2022. Daarom worden de Spanjaarden als favoriet gezien in de wedstrijd tegen Duitsland. Als beide teams doorstoten naar de knock-outfase is het niet uitgesloten dat de teams elkaar opnieuw ontmoeten in de finale van het toernooi.

Kan Spanje haar ongeslagen reeks verderzetten? Zet in op ‘X of Spanje’ en win 1.38 keer je inzet terug.