Dynamo Kiev - Chelsea: wint Chelsea ook buitenshuis?

Dynamo Kiev – Chelsea: wint Chelsea ook buitenshuis?

TV: Proximus

De noteringen van Dynamo Kiev-Chelsea zijn duidelijk ten voordele van Chelsea.

Wed op Dynamo Kiev, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.70.

Dynamo Kiev is een topteam in Oekraïne. Het staat momenteel op de 2e plaats in de Eerste divisie. Ook vorig jaar speelde Kiev Europa League voetbal. Toen werd het uitgeschakeld door Lazio in de 16e finales.

In het seizoen 2008/09 raakte Kiev nog tot in de halve finales van de EL, waar het werd geëlimineerd door Shakhtar Donetsk, die de finale won tegen Werder Bremen.

Als het in deze editie in de 1/8e finales wil raken, dan moet het voorbij Chelsea raken, dé favoriet voor eindwinst. Dit zal alvast niet makkelijk worden: de Oekraïners moeten al drie keer scoren en mogen geen doelpunt slikken om verlengingen af te dwingen.

Kiev moet dus vol voor de aanval kiezen. Zet daarom in op ‘beide teams scoren’ en win 1.83 keer jouw inzet terug.

Zet in op de favoriet, Chelsea

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.00.

Door enkele verliesbeurten dit kalenderjaar is Chelsea ondertussen weggezakt in de rangschikking. Het team van Thorgan Hazard staat momenteel op de 6e plek. Het heeft echter wel een wedstrijd minder gespeeld dan zijn rechtstreekse concurrenten. Mits het tegen Brighton de volle buit pakt in de inhaalwedstrijd worden The Blues opnieuw 4e, wat recht geeft op Champions League voetbal volgend seizoen.

Chelsea heeft in de Premier League ondertussen 15 punten minder dan leider Man City. Een nieuwe landstitel lijkt dus onmogelijk. Chelsea kan wel nog twee prijzen winnen, de FA Cup en natuurlijk de Europa League. Het team uit Londen won de heenwedstrijd met 3-0 en staat zo al met één been in de volgende ronde.

Wint Chelsea ook buitenshuis op het veld van Dynamo Kiev? Zet in op ‘Chelsea wint en Dynamo Kiev scoort niet’ en win 3.25 keer jouw inzet terug.