Engeland - Frankrijk: de topper in de kwartfinales
Engeland - Frankrijk: de topper in de kwartfinales

Engeland – Frankrijk: de topper in de kwartfinales

Odds op: 06/12/2022

De kwartfinales van het WK voetbal in Qatar. Engeland neemt het op tegen Frankrijk.

Engeland en Frankrijk zijn twee van de grootste favorieten voor de eindwinst, maar ééntje ligt er al voor de halve finales uit.

Wedden op Engeland – Frankrijk. De noteringen zijn in het voordeel van de Frankrijk.

Engeland heeft het duurste team

De odd voor een overwinning van Engeland staat op 2.10.

Engeland deed het heel slecht in de Nations League net voor het WK en daarom kwam er toch wat druk op bondscoach Gareth Southgate. De Three Lions voldeden echter aan de verwachtingen van het duurste nationale team ter wereld door zich als eerste te kwalificeren voor de knock-outfase met 7 punten voorsprong op de Verenigde Staten, Iran en Wales.

De Engelsen beginnen daarnaast ook beter en beter te voetballen en wonnen in de 1/8e finales met 3-0 van Senegal. Na 57 minuten stond de eindstand al op het scorebord.

Frankrijk wordt nu de eerste grote test voor de troepen van Gareth Southgate. De defensie kreeg geen doelpunten binnen in de laatste 3 wedstrijden en de vraag is of het team hier ook kan in slagen tegen de Fransen, met spurtbom Kylian Mbappé als linksbuiten.

Volgens ons zal de Engelse defensie het moeilijker krijgen. Zet daarom in op ‘beide teams scoren’ en win 1.90 keer je inzet terug.

Frankrijk is na Brazilië de grootste favoriet

De odd voor een overwinning van Frankrijk staat op 1.70.

Frankrijk kwam met de nodige zorgen afgezakt naar het WK nadat heel wat basisspelers moesten afhaken vanwege een blessure. De Fransen toonden echter sterk genoeg te zijn en werden de eerste regerende kampioen sinds 2006 die kon doorstoten naar de knock-outfase.

In de poulefase wonnen Les Blues hun eerste twee wedstrijden tegen Australië en Denemarken om op de derde speeldag te verliezen van Tunesië met een veredeld B-team. Tegen Polen in de 1/8e finales speelde het team geen goede eerste helft maar na doelpunten van Giroud en Mbappé (2 keer) konden de Fransen uiteindelijk vrij makkelijk winnen. Zelfs het penaltydoelpunt van Lewandowski op het einde van de wedstrijd veranderde hier niets meer aan.

Frankrijk is favoriet in deze wedstrijd en wil dit tonen aan de wereld. Zet in op ‘Frankrijk / Frankrijk’ en win 3.90.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X