Engeland - Iran: de Three Lions hebben iets goed te maken
Engeland - Iran: de Three Lions hebben iets goed te maken

Engeland – Iran: de Three Lions hebben iets goed te maken

Odds op: 04/11/2022

De groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Engeland neemt het op tegen Iran. In Groep B vinden we ook de VS en Wales terug.

21 november kijken we naar de ontmoeting tussen Engeland en Iran in groep B van dit WK in Qatar. De Three Lions stelden teleur op de Nations League door zorgwekkende prestaties neer te zetten en zullen willen laten zien dat ze de status van mededinger voor de eindzege van het wereldkampioenschap kunnen onderschrijven.

Wedden op Engeland – Iran. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Engeland.

Engeland worstelt offensief

De odd voor een overwinning van Engeland staat op 1.32.

Engeland degradeerde in september, na het EK in Engeland, naar de League B in de Nations League. De Three Lions deden het ongelofelijk slecht in een groep met Italië, Hongarije en Duitsland. Vooral de aanval deed het slecht met slechts 4 doelpunten in 6 wedstrijden (waaronder 3 in de laatste wedstrijd tegen Duitsland).

Tijdens de kwalificatiewedstrijden voor Qatar hadden de Engelsen nochtans geen probleem om te scoren en ook groepswinst te pakken, met 39 doelpunten en 3 tegen.

Gareth Southgate lijkt te kiezen voor nogal defensieve formaties ondanks de offensieve weelde die hij tot zijn beschikking heeft. En zonder voorbereidingswedstrijd voordat het toernooi begint, is het moeilijk om op dit moment de tactiek nu te gaan veranderen.

Zet daarom in op een wedstrijd met minder dan 2,5 doelpunten en win 1.73 keer je inzet terug.

Kan Iran voor de verrassing zorgen?

De odd voor een overwinning van Iran staat op 12.00.

Het Iraanse voetbalteam begint een vaste waarde te worden op de wereldkampioenschappen voetbal. Na zich te hebben gekwalificeerd voor de edities van 1978, 1998 en 2006, kwalificeerde het team zich vervolgens voor in 2014, 2018 en nu 2022. Iran raakte echter telkens niet verder dan de groepsfase.

Dit jaar zou Iran voor een grote verrassing kunnen zorgen en de tweede plaats pakken moet de doelstelling zijn. Een prestatie tegen Engeland zou de Iraniërs in staat stellen te dromen van een eerste kwalificatie voor de knock-outfase. Wed op een overwinning voor Iran of een gelijkspel en win 3.30 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X