Formule 1 omdat
Formule 1 omdat

Engeland – Senegal: de Engelsen wonnen met 3-0 van Wales

Odds op: 01/12/2022

De 1/8e finales van het WK voetbal in Qatar. Engeland neemt het op tegen Senegal.

Brazilië is torenhoog favoriet om het WK te winnen maar ook Engeland heeft nog steeds een grote kans. Senegal, kampioen van Afrika, wil trachten te stunten.

Wedden op Engeland – Senegal. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Engelsen.

Engeland heeft het duurste team

De odd voor een overwinning van Engeland staat op 1.22.

Engeland won op de derde speeldag met 3-0 van de buren uit Wales en pakte zo uiteindelijk makkelijk de groepswinst. De Three Lions wonnen hiervoor met 6-2 van Iran en speelden met 0-0 gelijk tegen de VS. De Amerikanen gaan door als tweede.

Dit wordt de allereerste wedstrijd op het WK tussen Engeland en Senegal. Engeland heeft in zeven eerdere WK-wedstrijden nog nooit verloren van Afrikaanse tegenstanders. De enige keer dat ze het opnamen tegen een Afrikaans land in de knock-outfase was in de kwartfinales van 1990, toen Engeland met 3-2 won na verleningen.

Engeland heeft het duurste team van alle WK-deelnemers en ziet zich daarom nu al in de finale. Een makkelijke overwinning voor Engeland? Zet in op ‘1-0, 2-0 of 3-0’ en win 2.37 keer je inzet terug.

Senegal voor tweede keer naar knock-outfase

De odd voor een overwinning van Senegal staat op 3.90.

Senegal verloor op de eerste speeldag met 0-2 van groepswinnaar Nederland maar pakte hierna 6 op 6 tegen Qatar en Ecuador. Door deze knappe prestaties mag Senegal voor de tweede keer ooit naar de knock-outfase op een WK. Het is echter ook nog maar de derde keer dat het land erbij is.

Sinds Senegal Frankrijk met 1-0 versloeg in hun allereerste WK-wedstrijd in 2002, heeft Senegal in elk van hun laatste 10 wedstrijden in de competitie een doelpunt binnen gekregen. Het team scoorde ook zelf in zijn laatste twee wedstrijden op deze editie van het WK. Zet daarom in op ‘beide teams scoren’ en win 2.37 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X