Liverpool-Arsenal (Premier League)
Inter Milaan-Napoli (Serie A)

Engeland – Duitsland: kan Engeland de titel pakken in eigen land?

Odds op: 28/07/2022

Duitsland won het Europees kampioenschap voetbal vrouwen al acht keer, Engeland won het toernooi nog nooit maar wil hier voor de eerste keer in slagen in eigen land.

Wedden op Engeland – Duitsland. De noteringen zijn lichtjes in voordeel van de Engelsen.

Engeland wil eerste titel winnen

Engeland staat genoteerd op 2.38 om de wedstrijd te winnen.

Engeland won in de halve finales met 4-0 van schaduwfavoriet Zweden. Vier verschillende speelsers stonden aan het kanon en de Three Lions toont zo opnieuw dat het heel makkelijk tot scoren kan komen op dit toernooi. De Engelse vrouwen scoorden in totaal al 20 doelpunten en zijn slechts 1 doelpunt verwijderd van het record van Duitsland.

De Engelse voetbalbond trok Sarina Wiegman aan, die het EK won met Nederland, met slechts één doelstelling: het EK winnen in eigen land. De Engelsen zijn nu nog slechts één wedstrijd verwijderd om hun droom werkelijkheid te maken. Kan Engeland voor het eerst het EK winnen? Zet in op ‘Engeland wint het toernooi’ en win 1.75 keer je inzet terug.

Duitsland is recordhouder

Duitsland staat genoteerd op 2.95 om de wedstrijd te winnen.

Duitsland won in de halve finales met 2-1 van Frankrijk. Alexandra Popp zorgde voor beide doelpunten en zij zorgde er zo op eigen houtje voor dat de Duitse vrouwen zich konden plaatsen voor de finale van het EK. Die Nationalelf won het EK al 8 keer en is zo recordhouder. De laatste keer dat de Duitse vrouwen de beker omhoog mochten steken dateert van 2013 toen ze de finale wonnen van Zweden.

De troepen van Martina Voss-Tecklenburg weten wat het is om een finale te winnen en hopen deze ervaring te gebruiken tegen Engeland. Kan Duitsland de finale voor de 9e keer winnen? Zet in op ‘Duitsland wint het toernooi’ en win 2.00 keer je inzet terug.