Engeland (v) - Colombia (v), voetbalweddenschappen
Engeland (v) - Colombia (v), voetbalweddenschappen

Engeland (v) – Colombia (v): de Engelse vrouwen zijn favoriet

Odds op: 09/08/2023

Het Wereldkampioenschap Voetbal voor Vrouwen 2023 (Maori: 2023 FIFA Wāhine O Te Ao) zal de negende editie zijn van het toernooi. Voor het eerst zullen er 32 teams meedoen, terwijl er in 2019 nog 24 landen deelnamen. Het toernooi zal worden gehouden in Australië en Nieuw-Zeeland, wat een geweldige kans biedt om vrouwenvoetbal verder te promoten en het naar nieuwe hoogten te brengen.In juli 2019 werd besloten om het aantal teams uit te breiden en het totale prijzengeld te verdubbelen voor deze editie, waardoor er nog meer landen kunnen deelnemen en de competitie nog spannender wordt. Met meer teams die strijden om de titel, zal dit WK voor vrouwen ongetwijfeld een spektakel van wereldklasse worden.

Wedden op Engeland (v) – Colombia (v). De noteringen zijn in het voordeel van de Engelsen.

In een adembenemend vervolg van het FIFA Women’s World Cup-toernooi staan Engeland en Colombia klaar om de strijd aan te gaan in de kwartfinales. Beide teams hebben hun sporen verdiend en zijn vastberaden om hun weg te banen naar de halve finales in dit prestigieuze evenement.

Engeland won het EK

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.53.

Engeland heeft een enerverende reis achter de rug naar de kwartfinales. Hun confrontatie met Nigeria was doordrenkt van dramatiek, resulterend in een zenuwslopende strafschoppenserie die Engeland uiteindelijk de overwinning opleverde. De uitdagende wedstrijd en het tumult van een rode kaart voor Lauren James brachten hun veerkracht en vastberadenheid tot uiting. Als een goed geoliede machine, bestaande uit een mix van ervaren spelers en veelbelovende nieuwkomers, zal Engeland ongetwijfeld de krachtige aanvalsstijl die hun handelsmerk is, opnieuw inzetten om de Colombiaanse verdediging te doorbreken en het scorebord te laten oplichten.

Kan Engeland overtuigend winnen? Zet in op ‘Engeland / Engeland’ en win 2.35 keer je inzet terug

Wedden op het WK voor Vrouwen doe je bij bwin

Colombia schakelde Jamaica uit

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 7.00.

Aan de andere kant heeft Colombia geschiedenis geschreven door voor het eerst de kwartfinales van het Women’s World Cup-toernooi te bereiken. Hun triomf over Jamaica was een mijlpaal voor het team en versterkte hun positie als serieuze concurrenten. De doorslaggevende goal van Catalina Usme was het keerpunt in een intense wedstrijd, waardoor Colombia met vertrouwen en vastberadenheid naar de volgende fase gaat. De veerkracht en felle competitiviteit van het Colombiaanse team zullen van onschatbare waarde zijn als ze het opnemen tegen een sterke Engelse zijde die vastbesloten is om verder te gaan.

Krijgen we doelpunten te zien aan beide kanten? Zet in op ‘beide teams scoren’ en win 2.50 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

De confrontatie tussen Engeland en Colombia belooft een intense en gepassioneerde strijd te worden tussen twee teams die vastbesloten zijn om geschiedenis te schrijven in dit toernooi. Engeland zal hun solide verdediging en aanvallende creativiteit inzetten om voor gevaar te zorgen in het vijandelijke doelgebied. Colombia zal vertrouwen putten uit hun recente successen en zullen proberen om met hun gedisciplineerde spel en snelle tegenaanvallen Engeland te slim af te zijn.

Toon andere wedopties

X