Engeland - VS: de Engelsen scoorden 6 keer tegen Iran
Engeland - VS: de Engelsen scoorden 6 keer tegen Iran

Engeland – VS: de Engelsen scoorden 6 keer tegen Iran

Odds op: 22/11/2022

De tweede wedstrijd van de groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Engeland neemt het op tegen de VS. In Groep B vinden we ook Wales en Iran terug.

Engeland is favoriet om als groepswinnaar door te stoten, De Verenigde Staten en Wales zullen moeten strijden om de tweede plaats.

Wedden op de Engeland – VS. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Engelsen.

Engeland scoorde 6 keer tegen Iran

De odd voor een overwinning van Engeland staat op 1.57.

De Engelsen begonnen geweldig aan hun WK-campagne door op de eerste speeldag meteen met 6-2 te winnen van Iran. Na 35 minuten spelen stond de 0-0 nog op het scorebord maar hierna begonnen de doelpunten te vallen.

Arsenal-speler Bukayo Saka scoorde twee keer en werd tot man van de match gekroond. Door de monsterzege tegen Iran zijn ze bij Engeland opnieuw beginnen dromen van de wereldtitel. Als de Engelsen kunnen winnen van de VS zijn ze alvast zeker van een plaatsje in de knock-outfase.

6 op 6 voor Engeland? Zet in op ‘Engeland / Engeland’ en win 2.40 keer je inzet terug.

De VS speelde gelijk tegen Wales

De odd voor een overwinning van de VS staat op 5.75.

De Verenigde Staten speelde op de openingsspeeldag met 1-1 gelijk tegen Wales. Timothy Weah, zoon van de president van Liberië, bracht de Verenigde Staten op voorsprong maar via een penalty van Gareth Bale konden de Welshmen alsnog een puntje pakken.

In de laatste 5 wedstrijden wonnen de Verenigde Staten 1 wedstrijd, 3 eindigden in een gelijkspel en 1 wedstrijd werd verloren. Een puntje pakken tegen favoriet voor groepswinst zou een geweldig resultaat zijn voor de Amerikanen die zich dan door te winnen van Iran op de laatste speeldag zouden kunnen plaatsen voor de 1/8e finales.

Kan de VS iets pakken tegen Engeland? Zet in op ‘X of VS’ en win 2.37 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X