Sport Voorspellingen » Voetbal » Eredivisie
PSV - Excelsior, Eredivisie, voetbalweddenschappen

PSV – Excelsior: PSV verloor nog geen enkele wedstrijd

De confrontatie in de Eredivisie tussen PSV Eindhoven en Excelsior Rotterdam staat symbool voor een klassieke David tegen Goliath-ontmoeting. PSV, met een indrukwekkende serie overwinningen en een formidabel thuisrecord, treft een Excelsior-team dat strijdt tegen de odds. Historisch gezien heeft PSV een duidelijk overwicht in deze ontmoetingen, wat de uitdaging voor Excelsior alleen maar groter maakt.

Winnaar Eredivisie odds en voorspellingen | voetbalweddenschappen | bwin

Winnaar Eredivisie: welk team volgt Feyenoord op in 2024?

Welk team wint de Eredivisie? Het belooft een boeiend seizoen te worden met verschillende teams die allemaal hun uiterste best zullen doen om zichzelf tot kampioen van Nederland te kronen. De strijd om de Eredivisie-titel in 2023/2024 is begonnen en voetbalfans kijken vol spanning uit naar wat dit seizoen in petto heeft.

Ajax - AZ, Eredivisie, voetbalweddenschappen

Ajax – AZ: de strijd om de derde plaats in de Eredivisie

Ajax verloor op de vorige speeldag in de Eredivisie met 3-0 op het veld van PSV Eindhoven en lijkt zo genoegen te moeten gaan nemen met de derde plaats dit seizoen. AZ Alkmaar draait wel een goed seizoen voor zijn status. Het team won op de vorige speeldag met 3-0 van RKC en speelt deze maand ook nog de halve finales van de Conference League tegen West Ham United nadat het te sterk was voor RSC Anderlecht in de kwartfinales.

X