Eupen vs. Oostende, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Eupen vs. Oostende, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Eupen – Oostende: KVO won verrassend van Club Brugge

[jsEntainMatchDetails match_id=”297675″]

Odds op: 11/03/2023

De 29e speeldag van de Jupiler Pro League. KAS Eupen neemt het thuis op tegen Oostende.

Wedden op Eupen – Oostende. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van de thuisploeg.

Eupen is lichtjes favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.45.

KAS Eupen verloor op de vorige speeldag met 2-1 op het veld van Union Saint-Gilloise. Na 90 minuten spelen stond Union met 2-0 op voorsprong maar Smail Prevljak kon in de extra tijd nog de eerredder scoren voor de Panda’s. Door deze nederlaag blijft Eupen hangen op de 15e plaats met slechts 3 punten meer dan Oostende, dat op een degradatieplaats staat.

De Oostkantonners konden nog maar één keer winnen dit kalender moeten daarom minstens gelijkspelen in deze degradatietopper om niet naar de 16e plaats te zakken. Zet in op ‘Eupen of X’ en win 1.42 keer je inzet terug.

Oostende won met 3-0 van Club Brugge

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.80.

KV Oostende zorgde voor de verrassing van de speeldag door met 3-0 te winnen de buren uit Club Brugge. De Bruggelingen speelden een ontzettend zwakke wedstrijd en kon op geen enkel moment aanspraak maken op de zege. De Kustboys doen een geweldige zaak en springen over Zulte-Waregem naar de 16e plaats in het klassement.

Als Tatsuhiro Sakamoto en co kunnen winnen op het veld van Eupen, kan het een geweldige zaak doen met het oog op het behoud. De laatste keer dat KVO echter twee keer op rij kon winnen dateert van het begin van het seizoen.

Oostende won zijn laatste twee wedstrijden tegen Eupen telkens zonder een doelpunt binnen te krijgen. Zet daarom in op ‘KV Oostende wint en Eupen scoort niet’. Deze odd staat op 5.00.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”297675″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”297675″]

Toon andere wedopties

X