Liverpool vs. Everton, Premier League, voetbalweddenschappen
Liverpool vs. Everton, Premier League, voetbalweddenschappen

Liverpool – Everton: de Merseyside derby tussen een middenmoter en degradatiekandidaat

Odds op: 09/02/2023

De 23e speeldag in de Premier League. Liverpool neemt het thuis op tegen Everton.

Wedden op Liverpool – Everton. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Liverpool.

Liverpool verloor met 3-0 van Wolverhampton

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.53.

Liverpool verloor op de vorige speeldag met 3-0 op het veld van Wolverhampton – een ploeg dat tegen de degradatie vecht – en blijft zo teleurstellen in de Premier League dit seizoen. De verdediging van Jürgen Klopp speelt al een heel seizoen zonder vertrouwen en incasseerde al na 5 minuten een doelpunt na een ongelukkige deviatie van Liverpool-speler Matip.

De laatste competitieoverwinning van The Reds dateert ondertussen van 30 december van vorig jaar en Mohamed Salah en co moeten dringend een reeks overwinningen gaan neerzetten als het volgend seizoen alsnog Europees voetbal wil gaan spelen. Liverpool speelt zonder Virgil van Dijk, Diogo Jota, Roberto Firmino, Arthur, Luis Diaz en Ibrahima Konate tegen Everton en Klopp moet opnieuw naar oplossingen zoeken.

Kan Liverpool wel winnen thuis tegen voorlaatste in de stand? Zet in op ‘Everton wint en Everton scoort niet’. Deze odd staat op 2.40.

Everton vecht tegen de degradatie

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 6.00.

Everton verloor begin dit jaar drie keer op rij tegen Brighton (1-4), Southampton (1-2) en West Ham (2-0) maar won hierna verrassend met 1-0 thuis tegen de voorlopige leider Arsenal. Voor The Toffees was dit de eerste overwinning sinds eind oktober, toen het team met 3-0 won van Crystal Palace. De zege op zaterdag was pas de vijfde keer dat het team de nul kon houden in de Premier League dit seizoen.

Sean Dyche nam onlangs over van Frank Lampard aan het roer van Everton en de fans hopen dat de zege tegen de competitieleider voor de ommekeer kan zorgen en de degradatie alsnog afgewend kan worden.

Een overwinning tegen de eeuwige rivaal Liverpool zou een extra boost aan het vertrouwen kunnen geven. Zet in op ‘Everton wint en Liverpool scoort niet’. Deze odd staat op 9.25.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X