Barcelona vs. Bayern München, Champions League, voetbalweddenschappen
Barcelona vs. Bayern München, Champions League, voetbalweddenschappen

Bayern München – Barcelona: beide teams wonnen hun eerste wedstrijd

Odds op: 08/09/2022

De groepsfase van de Champions League. Bayern München neemt het thuis op tegen Barcelona.

Wedden op Bayern München – Barcelona. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Bayern.

Bayern is favoriet voor groepswinst

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.78.

Bayern München won op de eerste speeldag in de groepsfase van de Champions League met 0-2 op het veld van Inter Milaan. Leroy Sané en een owngoal van Danilo D’Ambrosio zorgden voor de doelpunten bij de Duitsers. In een wedstrijd waarin niet veel te beleven viel konden de Duitsers zakelijk de 3 punten pakken.

Vorig seizoen werd die Rekordmeister in de kwartfinales verrassend uitgeschakeld door de Spanjaarden uit Villarreal en het team wil het op deze editie beter doen. Als de troepen van Julian Nagelsmann de 3 punten kunnen thuishouden komt het team alleen aan de leiding te staan in Groep C.

Kan Bayern de 3 punten thuishouden? Zet in op ‘Bayern / Bayern’ en win 2.70 keer je inzet terug.

Robert Lewandowski tegen zijn ex-team

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.75.

Ook FC Barcelona boekte een zege in zijn eerste groepswedstrijd. De Catalanen wonnen thuis makkelijk met 5-1 van kleine broertje in de groep Viktoria Plzeñ uit Tsjechië. Robert Lewandowski scoorde een hattrick en toont opnieuw hoe belangrijk hij is in de spits van de Spanjaarden.

Barcelona werd vorig seizoen pas derde in een groep met Manchester United, Villarreal en Young Boys en wil op deze editie van het kampioenenbal op z’n minst opnieuw de groepsfase overleven. Barcelona-trainer Xavi rekent op doelpuntenmachine Lewandowski om het verschil te maken tegen zijn ex-team. De Poolse nummer 9 werd bijna gedwongen om in Bayern te blijven en hoopt zijn voormalige club daarom een hak te kunnen zetten.

Kan Barcelona voor een stunt zorgen in Duitsland? Zet in op ‘FC Barcelona wint en Bayern scoort niet’. Deze odd staat op 8.50.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X