Feyenoord vs. Ajax, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Feyenoord vs. Ajax, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Ajax – Feyenoord: kan Ajax op gelijke hoogte komen van Feyenoord?

[jsEntainMatchDetails match_id=”296229″]

Odds op: 15/03/2023

De 26e speeldag in de Jupiler Pro League. Ajax Amsterdam neemt het thuis op tegen Feyenoord. De heenwedstrijd op het veld van Feyenoord eindigde op een 1-1 gelijkspel.

Wedden op Ajax – Feyenoord. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Ajax.

Ajax won 7 keer op rij in de competitie

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.77.

Ajax won op de vorige speeldag met 2-4 op het veld van Heerenveen. De Amsterdammers domineerden de wedstrijd en wonnen uiteindelijk makkelijk. Al na 20 minuten spelen stond Ajax namelijk al 0-3 op voorsprong. Door deze knappe uitoverwinning blijven de troepen van John Heitinga op 3 punten van Feyenoord en is het opnieuw favoriet geworden om de Eredivisie te winnen dit seizoen.

De Godenzonen wonnen hun laatste 7 competitiewedstrijden allemaal en lijken bevrijd te spelen na het ontslag van Alfred Schreuder. Een 8e overwinning op rij voor Ajax? Zet in op ‘Ajax Amsterdam / Ajax Amsterdam’ en win 2.65 keer je inzet terug.

Feyenoord wil de eerste plaats vasthouden

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.10.

Feyenoord speelt een geweldig seizoen en leek lang op weg naar de landstitel, zeker omdat beide PSV en Ajax het lieten afweten. Het team is ondertussen al 18 wedstrijden ongeslagen maar speelde wel enkele keren gelijk de laatste maanden. Op de vorige speeldag won het team met 2-1 thuis tegen FC Volendam. Door deze overwinning behoudt het team 3 punten voorsprong op concurrent Ajax.

De laatste keer dat Feyenoord verloor dateert ondertussen van 18 september, de enige nederlaag van het seizoen. Zet daarom in op ‘X of Feyenoord’ en win 2.00 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”296229″]
[jsEntainMatchHead2Head match_id=”296229″]

Toon andere wedopties

X