Fiorentina - Lazio: wordt deze wedstrijd en doelpuntenfestijn?
Valence-Real Sociedad (La Liga)

Fiorentina – Lazio: wordt deze wedstrijd en doelpuntenfestijn?

Odds op: 04/03/2019

Stadion: Stadio Artemio Franchi

Datum en uur: 10/03/19 – 20:30

TV: Proximus TV / Telenet

27ste speeldag in de Serie A. Juventus staat op kop met 72 punten. Napoli telt er maar liefst 16 minder. AC Milan vervolledigt de top 3 en behaalde tot nu toe 48 eenheden. Lazio Roma staat zesde met 41 punten. Dat zijn er evenveel als Turijn en Atalanta. Fiorentina staat tiende (36 punten).

De noteringen van Fiorentina-Lazio zijn zeer lichtjes ten voordele van Lazio Roma.

Wed op Fiorentina

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.85.

Fiorentina won vijf wedstrijden in eigen stadion en speelde evenveel keer gelijk. Het verloor tweemaal (tegen Parma en Juventus).

Het laatste onderlinge duel tegen Lazio Roma dat in het Stadio Artemio Franchi plaatsvond werd een doelpuntenfestijn. Eindscore: 3-4.

Opvallend: Fiorentina verloor geen enkele van zijn vijf laatste thuiswedstrijden (alle competities samen) maar speelde maar liefst vier keer gelijk! De twee laatste thuismatchen eindigden op dezelfde score: 3-3.

Wed op ‘beide teams scoren’ en vermenigvuldig jouw inzet met 1.70.

Kies voor Lazio Roma

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.45.

Lazio Roma is de vijfde beste ploeg uit de competitie als het gaat om uitwedstrijden. De ploeg uit de hoofdstad won vijf matchen en verloor er evenveel. Het speelde vier keer gelijk.

Lazio Roma won drie van de laatste vier ontmoetingen tussen de twee ploegen. In oktober won het team dat gecoacht wordt door Simone Inzaghi met 1-0 dankzij een doelpunt van Ciro Immobile net voor de rust.

De ploeg uit Rome verloor drie wedstrijden na elkaar (waaronder twee tegen Sevilla) maar kon zich nadien herpakken. In de Italiaanse beker werd het 0-0 tegen AC Milan. Vorig weekend versloeg Lazio zelfs zijn eeuwige rivaal AS Roma met 3-0.

Wed op ‘Lazio leidt aan de rust en wint de match’. Deze odd staat op 4.00.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Atalanta 3-1 Fiorentina

Lazio 3-0 AS Roma

Laatste ontmoetingen:

Lazio 1-0 Fiorentina

Fiorentina 3-4 Lazio

Lazio 1-0 Fiorentina

Lazio 1-1 Fiorentina

Toon andere wedopties

X