Frankrijk - Australië: de eerste wedstrijd van de titelverdediger
Welke voetballers zaten dit seizoen het langst op de bank

Frankrijk – Australië: de eerste wedstrijd van de titelverdediger

Odds op: 09/11/2022

De groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Frankrijk neemt het op tegen Australië. In Groep D vinden we ook Denemarken en Tunesië terug.

Frankrijk is de torenhoge favoriet in een eerder makkelijke groep, Denemarken en Tunesië strijden normaal gezien voor de tweede plaats.

Wedden op de Frankrijk – Australië. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Wereldkampioen.

Frankrijk wil de vloek verbreken

De odd voor een overwinning van Frankrijk staat op 1.24.

Frankrijk is de titelverdediger en wil opnieuw het WK winnen. Om hier in te slagen, moet het echter eerst de vloek van de Wereldkampioen kunnen verbreken. Op de laatste drie WK’s werd de titelverdediger namelijk telkens in de groepsfase uitgeschakeld. De Fransen hebben echter een geweldig team en zouden hier in principe makkelijk in moeten slagen.

De groep is goed binnen bereik van de Fransen en alleen Denemarken lijkt les Bleus iets in de weg te kunnen leggen. Een verrassing is echter altijd mogelijk. Frankrijk heeft een enorme lijst van geblesseerden, waaronder verschillende basisspelers, Didier Deschamps heeft echter nog steeds genoeg wereldtoppers om dit op te kunnen vangen.

In hun laatste vijf wedstrijden heeft Frankrijk maar één overwinning behaald. Dat was thuis tegen Oostenrijk (2-0). Bovendien hebben de Fransen in vier van hun laatste vijf ontmoetingen doelpunten binnengekregen. Wed daarom op ‘beide teams scoren’ en win 2.25 keer je inzet terug.

Australië droomt van de knock-outfase

De odd voor een overwinning van Australië staat op 14.00.

Het Australische team is steeds een vaste waarde in de eindfase van het WK en heeft sinds 2006 geen enkele editie gemist. Het was tijdens het toernooi in Duitsland dat het Australische team zijn beste resultaat behaalde en zich kon kwalificeren voor de 1/8e finales. Sindsdien zijn de Australiërs telkens uitgeschakeld in de groepsfase.

Tegen Frankrijk zijn de Australiërs duidelijk de underdog, maar het team wil meteen voor de verrassing zorgen en iets pakken tegen de Wereldkampioen. De titelverdediger liet altijd punten liggen op de laatste drie edities. Zet daarom in op ‘X / Australië’ en win 23.00 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X