Juventus-AS Roma (Serie A)
Juventus-AS Roma (Serie A)

Frankrijk – Denemarken: de Fransen kunnen zich al plaatsen voor de volgende ronde

[jsEntainMatchDetails match_id=”288285″]

Odds op: 23/11/2022

De tweede wedstrijd van de groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Frankrijk
neemt het op tegen de Denemarken. In Groep D vinden we ook Tunesië en Australië terug.

Frankrijk is torenhoog favoriet om als groepswinnaar door te stoten naar de knock-outfase en Tunesië en Denemarken strijden normaal om de tweede plaats.

Wedden op de Frankrijk – Denemarken. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Fransen.

Frankrijk won makkelijk van Australië

De odd voor een overwinning van Frankrijk staat op 1.87.

De Fransen begonnen perfect aan het toernooi door met 4-1 te winnen van Australië. De Australiërs openden de score in de wedstrijd na een enorme fout van Pavard maar Les Blues konden zich via een geweldige Rabiot toch herstellen.

Door deze overwinning kunnen onze Zuiderburen goed van start gaan om de vloek te overwinnen die de wereldkampioenen sinds 2010 teistert, en de groepsfase overleven. De ontmoetingen tegen Denemarken en Tunesië beloven echter intens te worden.

Frankrijk moet wel nog steeds met veel geblesseerden afrekenen en zagen nu ook Lucas Hernandez uitvallen. Tegen Denemarken kunnen we een meer gesloten wedstrijd verwachten, en een gelijkspel zou een goede uitslag zijn voor Frankrijk.

Wed op ‘gelijkspel / gelijkspel’ en win 5.50 keer je inzet terug.

Denemarken speelde gelijk tegen Tunesië

De odd voor een overwinning van Denemarken staat op 4.20.

Denemarken raakte op de eerste speeldag niet verder dan een gelijkspel tegen Tunesië. De Scandiniaviërs creërden heel wat kansen maar slaagden er toch niet in om tot scoren te komen.

Na een eenzijdig begin van de wedstrijd was de wedstrijd snel in evenwicht, maar geen van beide ploegen wist het net te vinden tijdens deze wedstrijd, die uiteindelijk de eerste 0-0 van het toernooi werd.

Denemarken wordt door heel wat analisten als een outsider gezien voor eindwinst en zal daarom een te duchten tegenstanders zijn voor Frankrijk. Tegen Australië toonden de Fransen dat hun verdediging niet altijd stevig staat. Zet daarom in op ‘beide teams scoren’ en win 1.95 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”288285″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”288285″]

Toon andere wedopties

X