Frankrijk - Marokko: de Marokkanen blijven verrassen
Anderlecht-Genk

Frankrijk – Marokko: de Marokkanen blijven verrassen

Odds op: 11/12/2022

De halve finales van het WK voetbal in Qatar. Frankrijk neemt het op tegen Marokko.

Frankrijk is favoriet om door te stoten naar de finale, Marokko wil blijven stunten op het WK.

Wedden op Frankrijk – Marokko. De noteringen zijn in het voordeel van de Fransen.

Frankrijk wil zichzelf opvolgen

De odd voor een overwinning van Frankrijk staat op 1.55.

Frankrijk won in de kwartfinales met 1-2 van Engeland. Beide teams waren aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk zorgde een gemiste penalty van Harry Kane in het slot van de wedstrijd ervoor dat de Fransen geen verlengingen moesten spelen. De Engelse nummer 9 had 10 minuten na de rust nochtans wel al een penalty binnen geschoten.

De Fransen wonnen het WK vier jaar geleden in Rusland en zijn nu de grootste favoriet om ook in Qatar wereldkampioen te worden. Tussen 1930 en 2018 waren Italië in 1934 en 1938 en Brazilië in 1958 en 1962 de enige landen die back-to-back het WK konden winnen.

Les Bleus zijn alvast torenhoog favoriet om zich te plaatsen voor de finale. Zet in op ‘Frankrijk / Frankrijk’ en win 2.50 keer je inzet terug.

Marokko blijft stunten

De odd voor een overwinning van Marokko staat op 6.50.

Marokko won in de kwartfinales verrassend met 1-0 van Portugal. De Marokkanen speelden opnieuw met een stevig verdedigend blok en gaven bijna geen kansen weg. Ronaldo begon op de bank en mocht vroeg in de eerste helft op het veld komen, maar verliet het veld in tranen na zijn laatste WK-wedstrijd te hebben gespeeld.

De Atlas Lions zijn door de overwinning tegen Portugal het eerste Afrikaanse land in de geschiedenis van het WK die ooit de halve finales van een WK kon bereiken. Hakim Ziyech en co hebben niets meer te verliezen op deze editie van het WK en zullen hun typische spel blijven spelen. De Marokkanen kregen nog maar één doelpunt binnen in Qatar, een owngoal tegen Canada.

Kan Marokko de wedstrijd opnieuw op slot gooien achterin? Zet in op ‘0-0’ en win 8.00 keer je inzet terug.