Frankrijk - Nederland: de Fransen zijn favoriet
Burnley-Fulham (Premier League)

Frankrijk – Nederland: de Fransen zijn favoriet

Odds op: 19/07/2022

Zowel Frankrijk als Nederland willen doorstoten naar de halve finales van het Europees kampioenschap voetbal vrouwen, Frankrijk is favoriet maar Nederland is de huidige titelhouder.

Wedden op Frankrijk – Nederland. De noteringen zijn in het voordeel van de Fransen.

Frankrijk won de groep van België

Frankrijk staat genoteerd op 1.71 om de wedstrijd te winnen.

Frankrijk speelde op maandag met 1-1 gelijk tegen IJsland en stoot zo als groepswinnaar door naar de kwartfinales. Door de 6 op 6 in de eerste twee wedstrijden waren de Fransen al zeker van een plaatsje in de kwartfinales. Tegen IJsland koos de trainster er daarom voor om enkele bankzitters te laten spelen. De Belgische Red Flames wonnen met 1-0 van Italië en stoten zo door als tweede.

Het Franse team is een van de favorieten voor eindwinst op dit toernooi met een quotering van 4.33, en uitgeschakeld worden in de kwartfinales zou een enorme teleurstelling zijn voor Les Bleues.

In alle wedstrijden van Frankrijk op dit EK scoorden beide teams. Zet daarom in op ‘beide teams scoren’ en win 1.68 keer je inzet terug.

Nederland is titelhouder

Nederland staat genoteerd op 4.50 om de wedstrijd te winnen.

Nederland werd tweede in een groep met Zweden, Zwitserland en Portugal. De Nederlanders pakten net als Zweden 7 punten maar omdat Zweden minder doelpunten binnenkreeg stoten de Nederlandse vrouwen door als tweede. Beide Zweden en Nederland hadden namelijk 8 doelpunten gescoord maar Nederland kreeg er 2 meer binnen.

Nederland won met 1-4 van Zwitserland en met 3-2 van Portugal. Op de eerste speeldag speelde Oranje met 1-1 gelijk tegen Zweden. Zet daarom in op ‘Nederland wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 7.25.

Overzicht uitslagen:

IJsland 1-1 Frankrijk

Zwitserland 1-4 Nederland

Toon andere wedopties

X