Bournemouth - West Ham (Premier League)
Bournemouth - West Ham (Premier League)

Iran – VS: de winnaar is geplaatst voor de knock-outfase

[jsEntainMatchDetails match_id=”288369″]

Odds op: 26/11/2022

De derde wedstrijd van de groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Iran neemt het op tegen de VS. In Groep B vinden we ook Engeland en Wales terug.

Engeland is favoriet om groepswinst te pakken. Iran, Wales en de Verenigde Staten maken nog kans om zich te plaatsen voor de volgende ronde.

Wedden op de Iran – VS. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Verenigde Staten.

Iran won met 0-2 van Wales

De odd voor een overwinning van Iran staat op 4.10.

Iran zorgde voor een verrassing door op de tweede speeldag met 0-2 te winnen van Wales. Beide doelpunten vielen in de extra tijd. Op de eerste speeldag verloren de Iraniërs nochtans met 6-2 van Engeland.

Dit is de eerste ontmoeting tussen Iran en de VS sinds januari 2000, toen een vriendschappelijke wedstrijd in Californië op 1-1 eindigde. Iran versloeg de VS met 2-1 in de enige eerdere ontmoeting tussen beide op de Wereldbeker, waarbij de overwinning van Iran de Verenigde Staten uitschakelde op de editie van 1998 in Frankrijk.

Kan Iran opnieuw winnen van de VS? Zet in op ‘Iran wint en de VS scoort niet’. Deze odd staat op 6.25.

De Verenigde Staten zijn favoriet om door te stoten

De odd voor een overwinning van de Verenigde Staten staat op 1.93.

De Verenigde Staten speelden op vrijdagavond met 0-0 gelijk tegen Engeland. De Amerikanen speelden een goede wedstrijd en waren door een bal op de lat het dichtste bij een doelpunt. Door dit gelijkspel blijft alles mogelijk in deze groep. Als de VS wint van Iran. is het zeker van de knock-outfase.

Het gelijkspel tegen Engeland was het allereerste gelijkspel zonder doelpunt op een WK in hun 35e wedstrijd. Ze hebben sinds hun eerste twee wedstrijden in 1930 geen twee keer achter elkaar de nul gehouden op het WK. Zet daarom in op ‘de Verenigde Staten winnen en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.20.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”288369″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”288369″]

Toon andere wedopties

X