Formule 1 omdat

Duitsland – Italië: alles ligt nog open in Groep 3

Odds op: 12/06/2022

De vierde wedstrijd in League 1 Groep 3 van de derde editie van de Nations League. Duitsland neemt het thuis op tegen Italië.

Wedden op Duitsland – Italië. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Duitsland speelde 3 keer gelijk

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.75.

Duitsland raakte op vrijdag niet verder dan een 1-1 gelijkspel in de Puskás Aréna Park in Hongarije. Hongarije kwam na 6 minuten op voorsprong maar Duitsland maakte al na 3 minuten de gelijkmaker. Beide doelpunten vielen in de eerste 10 minuten en hierna werd er niet meer gescoord. De Duitsers pakken hun derde gelijkspel op rij in de Nations League en blijven nog steeds ongeslagen onder nieuwe manager Hansi Flick.

Duitsland staat momenteel pas op de derde plaats maar alles ligt nog op en in Groep 3. Als Die Mannschaft echter kan winnen thuis tegen Italië kan het mogelijk naar de leidersplaats springen. Manuel Neuer en co zijn favoriet in eigen huis, zet daarom in op ‘Duitsland / Duitsland’ en win 2.75 keer je inzet terug.

Italië staat aan de leiding

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.40.

Ook Italië speelde op de derde speeldag gelijk op het veld van Engeland. De twee keepers waren de uitblinkers en Aaron Ramsdale en Gianluigi Donnarumma zorgden er met enkele indrukwekkende reddingen voor dat de 0-0 op het scorebord bleef staan. De wedstrijd werd achter gesloten deuren gespeeld na sancties tegen de FA wegens problemen met het publiek tijdens de Euro 2020-finale van vorig jaar op Wembley.

De twee wedstrijden in Groep 3 eindigden op een gelijkspel en daarom verandert er niets aan de stand. Italië heeft nu 5 punten en blijft voorlopig aan de leiding staan. Als de troepen van Roberto Mancini kunnen winnen in het Borussia-Park, dan nemen ze een serieuze optie op de Final Four.

Blijft Italië ongeslagen in de Nations League? Zet in op ‘X of Italië’ en win 2.05 keer je inzet terug.