Valence-Real Sociedad (La Liga)
België - Italië: de strijd om de tweede plaats

België – Italië: de strijd om de tweede plaats

Odds op: 15/07/2022

Zowel Italië als België maken nog kans om door te stoten naar de knock-outfase van het Europees kampioenschap voetbal vrouwen, de winnaar van deze wedstrijd pakt waarschijnlijk de tweede plaats.

Wedden op België – Italië. De noteringen zijn in het voordeel van de Italianen.

Italië speelde gelijk tegen IJsland

Italië staat genoteerd op 2.20 om de wedstrijd te winnen.

Italië raakte op de tweede speeldag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen IJsland. De IJslanders kwamen al na 3 minuten op voorsprong maar Italië kon in minuut 62 alsnog op gelijke hoogte komen. De Italianen pakken zo hun eerste puntje op het Europees kampioenschap, nadat het team op de eerste speeldag met 5-1 verloor van Frankrijk.

De Italianen moeten de 3 punten pakken tegen België als het team zich wil plaatsen voor de knock-outfase. België en Italië hebben elkaar al drie keer eerder ontmoet. België was toen 2 keer het betere team, en één keer won Italië. Kunnen de Italiaanse vrouwen hier een tweede overwinning aan toevoegen? Zet in op ‘Italië wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.10.

België verloor met 2-1 van Frankrijk

België staat genoteerd op 3.00 om de wedstrijd te winnen.

België verloor op de tweede speeldag met 2-1 van Frankrijk. De Belgische doelvrouw was opnieuw één van de sterkhouders en zorgde er in haar eentje voor dat de Red Flames nog kans maken om zich te plaatsen voor de kwartfinales. Ervan uitgaande dat Frankrijk zal winnen van IJsland, kan de winnaar van dit duel doorstoten als tweede in Groep D.

België bevindt zich in een iets betere positie dan Italië in deze laatste groepswedstrijd, omdat ze een beter doelsaldo hebben. Dat betekent dat een gelijkspel voor hen voldoende kan zijn zolang Frankrijk IJsland met minstens twee doelpunten verslaat.

Kan België zich voor de eerste keer ooit plaatsen voor de kwartfinales? Zet in op ‘België wint en Italië scoort niet. Deze odd staat op 5.50.

Overzicht uitslagen:

Italië 1-1 IJsland

Frankrijk 2-1 België

Toon andere wedopties

X