Ivoorkust – Algerije: de topper van de kwartfinales op de Africa Cup

Odds op: 09/07/2019

Stadion: New Suez Stadium

Datum en uur: 11/07/2019 – 18:00

De kwartfinales van de Africa Cup of Nations 2019. Ivoorkust schakelde Mali uit en Algerije was te sterk voor Guinee-Bissau in de 1/8ste finales.

Wed op Ivoorkust – Algerije. De noteringen zijn in het voordeel van Algerije.

Wed op Ivoorkust, de underdog

De odd voor een overwinning van Ivoorkust staat op 3.50.

Ivoorkust schakelde Mali uit in de 1/8ste finales van de Africa Cup of Nations. Verrassend genoeg was het Mali die het meeste balbezit had en de meeste kansen creëerde. De Ivorianen slaagden er toch in om de wedstrijd te winnen door het enige doelpunt te scoren in de 76ste minuut.

Ivoorkust won de Africa Cup voor de laatste keer in 2015. In 2017 kon het land de groepsfase niet overleven.

Ivoorkust zal de wedstrijd gesloten proberen te houden tegen favoriet Algerije om dan te loeren op de counter. Zet in op ‘Ivoorkust wint zonder tegendoelpunt’. Deze odd staat op 4.75.

Zet in op Algerije, de favoriet

De odd voor een overwinning van Algerije staat op 2.20.

Algerije nam het in de 1/8ste finale op tegen Guinee-Bissau en had geen moeilijkheden met het West-Afrikaans land. De Algerijnen hadden minder balbezit maar scoorden wel drie keer. Guinee-Bissau kon niet tot scoren komen. Eindstand: 3-0.

Nadat landen als Egypte, Marokko en Kameroen uitgeschakeld werden is Algerije samen met Senegal één van de kanshebbers voor eindwinst op de Africa Cup of Nations. De laatste keer dat de Algerijnen tot in de halve finales konden raken dateert ondertussen van 2010. Les Fennecs willen deze prestatie deze zomer minstens evenaren.

Zet in op ‘een gelijkspel aan de rust en winst voor Algerije’. Deze odd staat op 5.25.