Formule 1 bestuurder
Formule 1 bestuurder

Japan – Kroatië: kan Japan opnieuw stunten?

Odds op: 02/12/2022

De 1/8e finales van het WK voetbal in Qatar. Japan neemt het op tegen Kroatië.

Brazilië is torenhoog favoriet om het WK te winnen maar ook Kroatië heeft nog steeds een stevig team dat ver kan raken. Het toernooi van Japan is al geslaagd en het team heeft niets meer te verliezen.

Wedden op Japan – Kroatië. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Kroaten.

Japan zorgde voor een verrassing

De odd voor een overwinning van Japan staat op 2.40.

Japan zorgde voor een grote verrassing door met 2-1 te winnen van één van de favorieten voor eindwinst Spanje. De Spanjaarden kwamen vroeg op voorsprong maar de Japanners scoorden vroeg in de tweede helft twee keer kort na elkaar. Na een lange VAR-check werd beslist dat de bal niet over de lijn was en werd het doelpunt toegekend.

De Japanners zijn er voor de 7e keer op rij bij en slaagden er 3 keer in de knock-outfase te bereiken. De kwartfinales halen is nog nooit gelukt. Kan Japan opnieuw verrassen en doorstoten naar de kwartfinales? Zet in op ‘Japan wint en Kroatië scoort niet’. Deze odd staat op 5.50.

Kroatië haalde het van België

De odd voor een overwinning van Kroatië staat op 1.49.

Kroatië speelde op de eerste speeldag met 0-0 gelijk tegen Marokko en won hierna van Canada en speelde gelijk tegen de Rode Duivels. De Kroaten hadden genoeg aan een gelijkspel en kwamen nog enkele keren goed weg toen Romelu Lukaku er in de tweede helft enkele keren niet in slaagde om de bal binnen te leggen.

Het Kroatische nationale team is er voor de zesde keer bij en slaagde er twee keer in om de groepsfase te overleven. Wanneer de Kroaten de groepsfase overleven, doen ze het altijd historisch goed. In 1998 pakten ze de derde plaats en vier jaar geleden verloor het team de finale van Frankrijk.

Kroatië heeft nog steeds een geweldig team en Luka Modric wil in zijn laatste WK laten zien wat hij nog in zijn mars heeft. Zet in op ‘Kroatië / Kroatië’ en win 3.30 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X