Club Brugge-Charleroi (Jupiler Pro League)
Club Brugge-Charleroi (Jupiler Pro League)

Japan – Spanje: alles ligt nog open in Groep E

[jsEntainMatchDetails match_id=”288396″]

Odds op: 28/11/2022

De derde wedstrijd van de groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Japan neemt het op tegen Spanje. In Groep E vinden we ook Costa Rica en Duitsland terug.

Spanje staat aan de leiding met 4 punten, Japan en Costa Rica hebben 3 punten en Duitsland staat op de laatste plaats met 1 puntje. Alle vier de teams kunnen zich nog plaatsen.

Wedden op Japan – Spanje. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Spanje.

Japan liet het liggen tegen Costa Rica

De odd voor een overwinning van Japan staat op 8.00.

Japan zorgde voor een grote verrassing door op de eerste speeldag te winnen van Duitsland. De Japanners schoten echter in eigen voet door op de tweede speeldag te kiezen om enkele spelers rust te geven en te verliezen van de zwakste tegenstander in deze groep.

Als Japan zich kan plaatsen voor de knock-outfase, dan is dat de eerste keer dat het land hier twee keer op rij in slaagt. Op de vorige editie werd Japan uitgeschakeld door de Rode Duivels in de 1/8e finales na het overbekende doelpunt van Nacer Chadli.

Een gelijkspel kan mogelijk genoeg zijn voor de Japanners maar toch doet het team er beter aan te winnen. Zet in op ‘Japan wint en Spanje scoort niet’. Deze odd staat op 12.00.

Spanje heeft genoeg aan een gelijkspel

De odd voor een overwinning van Spanje staat op 1.39.

Spanje won op de eerste speeldag spectaculair van Costa Rica maar raakte op de tweede speeldag niet verder dan een gelijkspel tegen Duitsland. De Spanjaarden speelden opnieuw een goede wedstrijd maar ook de Duitsers toonden dat ze het verdienen om door te stoten naar de volgende ronde.

De Spanjaarden hebben in 8 van hun 9 deelnames aan het WK altijd hun laatste groepswedstrijd gewonnen en zijn ook tegen Japan torenhoog favoriet om de 3 punten te pakken. Alvaro Morata scoorde in de eerste twee wedstrijden en ook tegen Japan rekent Luis Enrique op een doelpuntje van hem.

Een makkelijke overwinning van Spanje? Zet in op ‘Spanje wint en Japan scoort niet’. Deze odd staat op 2.20.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”288396″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”288396″]

Toon andere wedopties

X