Japan (v) - Zweden (v), voetbalweddenschappen
Japan (v) - Zweden (v), voetbalweddenschappen

Japan (v) – Zweden (v): de Japanse vrouwen schakelden Noorwegen uit

Odds op: 09/08/2023

Het Wereldkampioenschap Voetbal voor Vrouwen 2023 (Maori: 2023 FIFA Wāhine O Te Ao) zal de negende editie zijn van het toernooi. Voor het eerst zullen er 32 teams meedoen, terwijl er in 2019 nog 24 landen deelnamen. Het toernooi zal worden gehouden in Australië en Nieuw-Zeeland, wat een geweldige kans biedt om vrouwenvoetbal verder te promoten en het naar nieuwe hoogten te brengen.In juli 2019 werd besloten om het aantal teams uit te breiden en het totale prijzengeld te verdubbelen voor deze editie, waardoor er nog meer landen kunnen deelnemen en de competitie nog spannender wordt. Met meer teams die strijden om de titel, zal dit WK voor vrouwen ongetwijfeld een spektakel van wereldklasse worden.

Wedden op Japan (v) – Zweden (v). De noteringen zijn in het voordeel van Japan.

In het spannende vervolg van het WK Voetbal voor Vrouwen 2023 staan we voor een bloedstollende kwartfinale tussen twee geduchte tegenstanders: Japan en Zweden. Terwijl de spanning stijgt, zullen deze teams op vrijdag strijden om een plek bij de laatste vier, met de hoop en dromen van hun naties op hun schouders.

Japan wil naar de halve finale

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.25.

Japan Vrouwen zetten hun indrukwekkende reis voort door met 3-1 van Noorwegen te winnen en zo de kwartfinales te bereiken. De ploeg van Futoshi Ikeda domineerde het balbezit en liet dit tellen met doelpunten in de tweede helft van Risa Shimizu en Hinata Miyazawa. Hoewel Guro Reiten namens Noorwegen gelijkmaakte, na een eigen doelpunt van Ingrid Engen, liet Japan zien dat ze veerkrachtig zijn en sterker dan ooit tevoren.

Japan Vrouwen zetten hun indrukwekkende reis voort door met 3-1 van Noorwegen te winnen en zo de kwartfinales te bereiken. De ploeg van de Japanse vrouwen speelden indrukwekkend en vertaalden dit ook met doelpunten in de tweede helft van Risa Shimizu en Hinata Miyazawa. Hoewel Guro Reiten namens Noorwegen gelijkmaakte, na een eigen doelpunt van Ingrid Engen, liet Japan zien dat ze in de kartfinales thuishoren.

Kan Spanje overtuigend winnen? Zet in op ‘Japan / Japan’ en win 3.60 keer je inzet terug.

Wedden op het WK voor Vrouwen doe je bij bwin

Zweden schakelde de VS uit

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.10.

Zweden schreef geschiedenis door titelverdediger USA uit te schakelen via een penaltyreeks. Met een betrouwbare verdediging en de briljante doelvrouw Zecira Musovic aan hun zijde, toonden ze dat ze klaar zijn om de titel te pakken. Ondanks hun eigen kritiek op hun spel, hebben ze bewezen een geduchte tegenstander te zijn die op cruciale momenten kan presteren.

Krijgen we doelpunten te zien aan beide kanten? Zet in op ‘beide teams scoren’ en win 2.00 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

Zweden schakelde titelverdediger USA uit via een penaltyreeks en hun zelfvertrouwen heeft nu een boost gekregen. Met een betrouwbare verdediging en de briljante doelvrouw Zecira Musovic aan hun zijde, toonden ze over een sterk team te beschikken. Toch is het Japan die favoriet is in deze wedstrijd. Welk team trekt aan het langste eind?

Toon andere wedopties

X