Real Madrid - Sevilla (La Liga)
Real Madrid - Sevilla (La Liga)

Kameroen – Brazilië: de Brazilianen willen groepswinst pakken

[jsEntainMatchDetails match_id=”288411″]

Odds op: 29/11/2022

De derde wedstrijd van de groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Kameroen
neemt het op tegen Brazilië. In Groep G vinden we ook Servië en Zwitserland terug.

Brazilië is torenhoog favoriet voor de groepswinst en de drie andere landen strijden normaal gezien om de tweede plaats. Kameroen moet winnen van Brazilië om zich te plaatsen.

Wedden op de Kameroen – Brazilië. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Brazilianen.

Kameroen moet winnen om zich te plaatsen

De odd voor een overwinning van Kameroen staat op 11.50.

Na een eerste nederlaag tegen Zwitserland heeft Kameroen een geweldige prestatie neergezet in een spectaculaire wedstrijd tegen Servië. Met een 3-1 achterstand na 53 minuten spelen, slaagden de Kameroenezen erin om terug te komen in de wedstrijd om uiteindelijk een gelijkspel te pakken, het eerste punt op dit WK te pakken.

Door dit puntje blijven de Kameroeners in de race om zich te plaatsen voor de knock-outfase, maar dan moet het team wel stunten in de derde groepswedstrijd.

Kameroen kon al zes wedstrijden niet winnen en de wedstrijd tegen Servië was de eerste waarin meer dan 2,5 doelpunten werden gescoord sinds februari 2022. Een wedstrijd met minder dan 2,5 doelpunten krijgt een quotering van 2.20.

Brazilië wil het WK winnen

De odd voor een overwinning van Brazilië staat op 1.25.

Zoals gebruikelijk in dit deel van het toernooi hebben de Brazilianen weinig moeite met de tegenstanders. De Brazianen wonnen hun eerste twee wedstrijden en kregen nog geen enkel doelpunt binnen. Neymar en co doen het geweldig en lijken gewoon makkelijk 9 op 9 te gaan pakken in Qatar.

In 5 wedstrijden kreeg Brazilië slechts één doelpunt tegen. We mogen dus ook in deze wedstrijd een stevige Braziliaanse verdediging verwachten. Zet daarom in op ‘Brazilië wint en Kameroen scoort niet’. Deze odd staat op 1.88.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”288411″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”288411″]

Toon andere wedopties

X