Sevilla-Krasnodar (Europa League)

Eupen – Seraing: de degradatietopper van de vijfde speeldag

Odds op: 15/08/2022

De vijfde speeldag in de Jupiler Pro League. KAS Eupen neemt het thuis op tegen RFC Seraing.

Wedden op Eupen – Seraing. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Eupen verloor nipt van Antwerp

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.80.

KAS Eupen verloor op zondag met het kleinste verschil op het veld van voorlopige leider Antwerp FC. De Antwerpenaren slaagden er niet in om veel kansen bijeen te spelen maar via een owngoal van Eupen-speler Lambert kon de Great Old alsnog de 3 punten thuishouden. In de blessuretijd kwamen de Oostkantonners nog twee keer dichtbij de gelijkmaker maar Eupen stuitte twee keer op een uitstekende Butez.

Eupen kon nog maar één keer winnen dit seizoen: 2-1 thuis tegen landskampioen Club Brugge. Stef Peeters en co speelden wel vier keer tegen clubs die normaal gezien hoger gerangschikt staan dan Eupen: Charleroi, Club Brugge, Racing Genk en Antwerp. Met Seraing krijgt het team voor de eerste keer een makkelijkere tegenstander voorgeschoteld.

Kan Eupen zijn tweede overwinning van het seizoen boeken? Zet in op ‘Eupen wint en Seraing scoort niet’ en win 3.10 keer je inzet terug.

Seraing staat op de allerlaatste plaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.20.

RFC Seraing verloor op de vierde speeldag thuis met 0-1 van Charleroi. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen maar de Carolo’s slaagden erin om alsnog de zege te pakken na een doelpunt in de 86e minuut. De thuisploeg had net daarvoor een kans om Charleroi-goalkeeper Koffi te kloppen maar het was de uitploeg die na deze fase het enige doelpunt van de wedstrijd kon scoren.

De Luikenaars blijven zo met 0 op 12 achter nadat ook werd verloren van Zulte-Waregem, KV Kortrijk en Anderlecht. De troepen van José Jeunechamps konden geen officiële wedstrijd meer winnen sinds maart en lijken zo degradatiekandidaat nummer één te zijn dit seizoen.

Kan Seraing iets pakken in de degradatietopper tegen Eupen? Zet in op ‘X of Seraing’ en win 1.98 keer je inzet terug.