Genk - Antwerp, voetbalweddenschappen, Jupiler Pro League.
Genk - Antwerp, voetbalweddenschappen, Jupiler Pro League.

KRC Genk – Antwerp: de Genkenaars voelen zich benadeeld na de wedstrijd tegen Anderlecht

Odds op: 24/12/2023

De 20e speeldag van de Jupiler Pro League. KRC Genk neemt het thuis op tegen Royal Antwerp.

In een spannende confrontatie in de Jupiler Pro League staat de 20e speeldag in het teken van de clash tussen KRC Genk en Antwerp. Genk, momenteel op de zevende plaats met 31 punten uit 19 wedstrijden, zoekt naar een overwinning om hun positie in de top van de tabel te verstevigen. Antwerp, dat op de vijfde plaats staat met 32 punten, heeft dezelfde ambitie.

Wedden op Genk – Antwerp. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van de thuisploeg.

KRC Genk is boos op de VAR

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.30.

In hun laatste wedstrijd leed KRC Genk een teleurstellende nederlaag tegen Anderlecht. Genk speelde met overtuiging en liet momenten van briljant voetbal zien, maar kon de verdediging van Anderlecht niet doorbreken. Ondanks een sterke start en enkele kansen, liet de afwerking te wensen over. De nederlaag weerspiegelt de uitdagingen van Genk dit seizoen, waarbij ze worstelen om hun potentieel te realiseren tegen sterke tegenstanders. KRC Genk was sowieso niet te spreken over de wedstrijdleiding en denkt er zelfs over na om de match te laten herspelen.

De historische ontmoetingen tussen KRC Genk en Antwerp FC zijn vaak uitgebalanceerd, met Genk die een licht voordeel heeft in thuisspelen. Hun vermogen om in de laatste minuten van een wedstrijd te scoren, zoals blijkt uit het feit dat 24% van hun doelpunten tussen minuten 76-90 valt, kan een cruciale factor zijn. Gezien hun recente ongeslagen thuisreeks en sterke prestaties in de eerste helft van hun thuiswedstrijden, zal Genk hopen deze trend voort te zetten tegen Antwerp.

Kan Genk zijn ongeslagen reputatie behouden? Zet in op ‘KRC Genk of X’ en win 1.40 keer je inzet terug.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

Antwerp kon een puntje pakken tegen Westerlo

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.87.

Antwerp wist in hun laatste wedstrijd een thuisnederlaag te voorkomen tegen Westerlo dankzij een doelpunt van Toby Alderweireld. Ondanks een vroege voorsprong, zag Antwerp zich geconfronteerd met een veerkrachtig Westerlo dat de wedstrijd omdraaide. Alderweireld’s late doelpunt redde uiteindelijk een punt voor de thuisploeg. Deze wedstrijd illustreert Antwerp’s veerkracht en het vermogen om terug te vechten, maar ook hun kwetsbaarheid tegen onverwachte uitdagingen.

Antwerp FC heeft een sterke neiging om in de laatste 15 minuten van de eerste helft te scoren, met 30% van hun doelpunten in deze periode. Hun recente prestaties tegen Genk zijn indrukwekkend, met een overwicht in recente ontmoetingen. Het team zal vertrouwen putten uit hun consistentie in het scoren in de eerste helft en hun recente vorm, die beter is dan die van Genk in de Eerste klasse A.

Staat Antwerp al voor aan de rust? Zet in op ‘Antwer / Antwerp’ en win 4.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X