Standard Luik vs. KRC Genk, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Standard Luik vs. KRC Genk, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Sjachtar Donetsk – Genk: Genk moet scoren in Oekraïne

Odds op: 05/089/2021

Stadion: NSC Olimpiyskiy

Datum en uur: 10/08/2021 – 19:30

TV: VTM

Sjachtar Donetsk neemt het in terugronde van de derde voorronde van de Champions League op tegen Racing Genk.

Wedden op Sjachtar Donetsk – Genk. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Oekraïners.

Sjachtar speelde uitgekookt in Genk

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.75.

Sjachtar Donetsk pakte vorig seizoen de tweede plaats in de Oekraïense Premier Liga en mag zo net als Genk de voorrondes van de Champions League spelen. Vorig seizoen werd Sjachtar derde in de groepsfase en werd het in de Europa League uitgeschakeld door AS Roma in de 1/16de finales.

De Oekraïners wonnen de heenwedstrijd in Genk met 1-2 en zijn daarom torenhoog favoriet om door te stoten naar de volgende ronde. Racing Genk kwam via een knappe kopbal van topschutter van vorig seizoen Onuachu op voorsprong na 40 minuten spelen, maar door defensieve fouten van Muñoz kon Sjachtar Donetsk nog twee keer tot scoren komen in de tweede helft.

Kan Sjachtar het afmaken thuis? Zet in op ‘Sjachtar / Sjachtar’ en win 2.70 keer je inzet terug.

Sjachtar Donetsk is de grote favoriet

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.00.

Vicekampioen Genk moet in de Champions League twee voorrondes kunnen overleven om, net als Club Brugge, in de groepsfase te kunnen raken. In de derde voorronde van de Champions League wacht meteen Sjachtar Donetsk, een club van formaat. Vorig seizoen speelden de Limburgers geen Europees voetbal, het seizoen daarvoor werd Genk allerlaatste in de groepsfase van de Champions League in een poule met Salzburg, Napoli en Liverpool.

Racing Genk speelde een goede wedstrijd in eigen stadion maar door de 1-2 nederlaag moeten de Limburgers voor een stunt zorgen in Kiev. Kristian Thorstvedt mocht in de thuiswedstrijd vanaf de tweede helft meespelen en wordt door zijn knappe prestatie in de basiself verwacht in de terugwedstrijd. De middenvelder zorgde voor heel wat dreiging en was telkens betrokken bij de kansen die Genk nog kreeg op het einde van de wedstrijd.

De winnaar van dit duel neemt het in de play-offs van de Champions League op tegen Benfica, Monaco, PSV, Midtjylland, Spartak Moskou of Sparta Praag.

Kan Genk alsnog doorstoten naar de playoffs? Zet in op ‘0-2’ en win 21.00 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Genk 1-2 Sjachtar

Laatste ontmoetingen:

Genk 1-2 Sjachtar

Toon andere wedopties

X