Kroatië - Brazilië: de Brazilianen dansen de samba op dit toernooi
Kroatië - Brazilië: de Brazilianen dansen de samba op dit toernooi

Kroatië – Brazilië: de Brazilianen dansen de samba op dit toernooi

Odds op: 07/12/2022

De kwartfinales van het WK voetbal in Qatar. Kroatië neemt het op tegen Brazilië.

Brazilië is favoriet om door te stoten naar de halve finales, maar Kroatië wil zijn prestatie van 4 jaar terug overdoen.

Wedden op Kroatië – Brazilië. De noteringen zijn in het voordeel van Brazilië.

Kroatië had penalty’s nodig tegen Japan

De odd voor een overwinning van Kroatië staat op 5.00.

Kroatië had in de 1/8e finales penalty’s nodig om voorbij Japan te raken. Daizen Maeda bracht de Japanners in extase door zijn team net voor de rust op voorsprong te brengen, maar ex-Club Brugge speler Ivan Perišic maakte 10 minuten na de rust opnieuw gelijk. In de strafschoppen trokken de Kroaten uiteindelijk aan het langste eind.

Kroatië is de underdog in deze wedstrijd en heeft ook de statistieken tegen zich. Ze hebben vier van hun vijf WK-wedstrijden tegen Zuid-Amerikaanse partijen namelijk verloren, met uitzondering van een 3-0 overwinning op Argentinië in 2018.

In een reeks die teruggaat tot EURO 2008, zijn zeven van de laatste acht knock-outwedstrijden van Kroatië op grote toernooien naar verlenging gegaan, met uitzondering van de WK-finale van 2018. Zet daarom in op ‘een gelijkspel’ en win 5.00 keer je inzet terug.

Brazilië is de grootste favoriet

De odd voor een overwinning van Brazilië staat op 1.15.

Brazilië won in de 1/8e finales makkelijk van Zuid-Korea. Na goed een half uur spelen hadden de Brazilianen al 4 keer gescoord en was de buit eigenlijk al binnen. De Brazilianen spelen opnieuw met veel spelplezier en dat toont zich in de dansjes die het team opvoert na elk doelpunt.

Richarlison is voor velen de ontdekking op dit toernooi en heeft tot dusver in 2022 al 10 doelpunten gescoord in zijn negen optredens voor Brazilië, waarmee hij dit kalenderjaar minstens vier doelpunten meer scoorde dan enige andere speler voor het land. Naast de Everton-speler zijn er natuurlijk nog heel wat andere goede spelers in het team van de Seleção.

Zet in op Richarlison scoort een doelpunt en Brazilië wint de wedstrijd en win 2.70 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X