Kasimpasa-Besiktas (Super Lig)
Kasimpasa-Besiktas (Super Lig)

Kroatië – Canada: een gelijkspel zou de Duivels goed uitkomen

[jsEntainMatchDetails match_id=”288321″]

Odds op: 24/11/2022

De tweede wedstrijd van de groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Kroatië
neemt het op tegen Canada. In Groep F vinden we ook België en Marokko terug.

België won zijn eerste wedstrijd en is daarom favoriet voor de groepswinst. Marokko en Kroatië strijden normaal gezien voor de tweede plaats.

Wedden op de Kroatië – Canada. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Kroaten.

De Kroaten vonden geen offensieve oplossingen

De odd voor een overwinning van Kroatië staat op 2.05.

Op de eerste speeldag slaagde Kroatië er niet in om te scoren tegen Marokko. De Kroaten schoten slechts 6 keer naar doel, waarvan slechts 2 schoten op doel, en pakten zo slechts één puntje in een gesloten wedstrijd.

Dit gelijkspel komt de Duivels goed uit die zo aan de leiding komen in groep F. Bovendien zou onze nationale ploeg bij een overwinning voor België en een gelijkspel tussen Kroatië en Canada de eerste plaats in de groep al kunnen verzekeren. Deze wedstrijd zal dus ongetwijfeld gevolgd worden door heel wat Belgische supporters.

De Kroaten zijn ongeslagen sinds 3 juni in de 0-3 nederlaag tegen Oostenrijk. Tegen Marokko was het de eerste keer sinds deze nederlaag dat de ploeg niet scoorde. Wed op beide teams scoren en win 1.90 keer je inzet terug.

Canada had moeten winnen

De odd voor een overwinning van Canada staat op 3.60.

Het Canadese team verraste de Rode Duivels en verdiende eigenlijk te winnen. De Canadezen speelden een uitstekende wedstrijd, maar waren niet efficiënt genoeg voor Courtois, die naast de penalty nog enkele goede reddingen moest maken.

De Canadezen willen tegen Kroatië opnieuw een goede wedstrijd spelen maar in de hoop wel de 3 punten te kunnen pakken. Canada kon zich nog nooit plaatsen voor de knock-outfase of tot scoren te komen, en hoopt hier op deze editie voor de eerste keer in te slagen.

Zet in op een Canadese overwinning of een gelijkspel en win 1.75 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”288321″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”288321″]

Toon andere wedopties

X