AC Milan - Napoli (Serie A)
AC Milan - Napoli (Serie A)

KV Mechelen – KRC Genk: Genk verloor zijn eerste thuiswedstrijd dit seizoen

[jsEntainMatchDetails match_id=”297597″]

Odds op: 13/02/2023

De 26e speeldag van de Jupiler Pro League. KV Mechelen neemt het thuis op tegen KRC Genk.

Wedden op KV Mechelen – KRC Genk. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Genk.

Mechelen verloor van KAS Eupen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.40.

KV Mechelen verloor op de vorige speeldag met 2-1 op het veld van KAS Eupen. Malinwa kwam al na 10 minuten op voorsprong via Birger Verstraete en leek een hele wedstrijd op weg naar de 3 punten, maar de Oostkantonners scoorden nog twee keer in minuut 87 en 91.

De troepen van Steven Defour leken een goede zaak te gaan doen in de strijd tegen de degradatie, maar gingen uiteindelijk met een grote kater naar huis na de wedstrijd. Eupen komt nu namelijk op één puntje te staan van de Mechelaars en KV Mechelen heeft nu slechts 5 punte meer dan Zulte-Waregem, dat op een degradatieplaats staat.

Kan Mechelen zich herpakken tegen Racing Genk? Zet in op ‘KV Mechelen of X’ en win 2.05 keer je inzet terug.

Genk verloor voor de eerste keer thuis

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.75.

Ook Racing Genk pakte geen punten op de vorige speeldag. De Genkenaars verloren thuis met het kleinste verschil van rechtstreeks concurrent Antwerp en lijdt zo zijn eerste thuisnederlaag in de competitie dit seizoen. Nadat de Genkenaars ook op eigen veld van Antwerp verloren in de Beker van België gebeurt nu hetzelfde in de competitie.

Voor de Limburgers was dit de eerste competitienederlaag sinds 13 maart 2022, maar na bijna een jaar komt nu een eind aan deze reeks. Door deze verliesbeurt, en het gelijkspel van Union Saint-Gilles, bedraagt de voorsprong op de concurrentie nog slechts 6 punten. Dat wordt dan 3 punten eens de play-offs van start gaan.

Kan Racing Genk wel opnieuw winnen van KV Mechelen? Zet in op ‘Genk wint en KV Mechelen scoort niet’. Deze odd staat op 3.20.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”297597″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”297597″]

Toon andere wedopties

X