KV Mechelen - Antwerp, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
KV Mechelen - Antwerp, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

KV Mechelen – Antwerp: de Antwerpenaren hebben slechts één overwinning in 5 wedstrijden

Odds op: 28/09/2023

De 9e speeldag van de Jupiler Pro League. KV Mechelen neemt het thuis op tegen Antwerp.

Een blik op eerdere ontmoetingen onthult de overheersing van Royal Antwerp. In de laatste vijf wedstrijden tussen beide teams heeft Royal Antwerp ze alle vijf gewonnen, inclusief een indrukwekkende 5-0 thuisoverwinning en een 2-0 uitoverwinning vorig seizoen. KV Mechelen lijkt moeite te hebben om een antwoord te vinden op de dominante prestaties van Royal Antwerp.

Wedden op KV Mechelen – Royal Antwerp FC. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Antwerp.

KV Mechelen wil iets pakken tegen Antwerp

De odd voor een overwinning van de Antwerp staat op 3.90.

KV Mechelen hoopt de trend om te keren. Als outsiders in de voorspellingen wordt het team als outsider gezien. In hun laatste Pro League-wedstrijd leed KV Mechelen een teleurstellende nederlaag, met 2-0 verlies tegen Sint-Truiden, ondanks een dominante balbezit. Deze nederlaag heeft hun korte-termijndoelen een knauw gegeven en ze staan momenteel met wisselvallige prestaties.

Met twee opeenvolgende nederlagen en een totaal van tien punten uit acht wedstrijden bevindt KV Mechelen zich momenteel in de middenmoot van de Pro League. Ze zullen proberen de trend tegen Royal Antwerp om te keren om wat momentum in de competitie terug te krijgen.

Op basis van onze analyse zou een veilige weddenschap kunnen zijn om in te zetten op meer dan 3,5 doelpunten in deze wedstrijd. Eerdere ontmoetingen en de recente vorm van beide teams suggereren een wedstrijd met veel doelpunten, met een notering van 2.40.

Wedden op Belgisch voetbal doe je bij bwin

Antwerp heeft het moeilijk om te score

De odd voor een overwinning van de Mechelen staat op 1.83.

Antwerp wil in 2023 hun derde titel behalen. Als favorieten in de voorspellingen is de notering voor een overwinning van Royal Antwerp in een uitwedstrijd 1.80. Royal Antwerp heeft moeite om constante prestaties neer te zetten na een overtuigende 3-0 overwinning tegen KVC Westerlo en twee opeenvolgende gelijke spelen in de Pro League. Ze zullen proberen hun positie in de top 5 van de competitie te versterken met een andere dominante prestatie in deze wedstrijd.

Royal Antwerp is nog steeds op zoek naar hun ritme, met slechts één overwinning in vijf competitiewedstrijden. Desondanks hebben ze indrukwekkende offensieve prestaties geleverd, met 13 doelpunten in acht wedstrijden. Als je daarbij hun sterke verdediging voegt, met slechts vier tegendoelpunten, staan ze stevig op de vijfde plaats in de Pro League. De laatste wedstrijden heeft het team echter wel moeite om doelpunten te scoren.

Kan Antwerp makkelijk winnen? Zet in op ‘Antwerp / Antwerp’ en verdien 2.30 keer je inzet.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X