Lech Poznan – Standard Luik: beide teams hebben nog steeds 0 punten

Stadion: Miejski

Datum en uur: 05/11/2020 – 18:55

TV: Proximus TV

De derde speeldag in de groepsfase van de Europa League. Lech Poznan neemt het thuis op tegen Standard.

Wed op Lech Poznan – Standard Luik. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Lech Poznan verloor met 1-0 van Rangers

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.20.

Lech Poznan verloor op de vorige speeldag met 1-0 op het veld van Rangers na een doelpunt van Alfredo Morelos. Door deze nederlaag blijft Lech Poznan, net als Standard Luik, met 0 punten achter. In de voorrondes van de Europa League schakelden de Polen Charleroi (1-2) uit en met Standard neemt het team het opnieuw op tegen een Belgische ploeg.

Lech Poznan is favoriet in eigen huis. Zet in op ‘Lech Poznan to win to nil’ en win 3.60 keer je inzet terug.

Standard was kansloos in Lissabon

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.10.

Standard Luik ging op speeldag twee op bezoek bij Benfica. De Luikenaars konden tot bij de rust standhouden maar in de tweede helft kregen Zinho Vanheusden en zijn ploegmaats alsnog 3 tegendoelpunten binnen. Door deze nederlaag staat Standard op de laatste plaats in Groep D.

Standard Luik moet de 3 punten kunnen pakken in Polen om zijn kans op Europees overwinteren gaaf te houden. Zet in op ‘X / Standard’ en win 7.25 keer je inzet terug.