PSV - Leicester: de Nederlanders zijn nu favoriet om door te stoten
Dijon-Paris Saint-Germain (Ligue 1)

PSV – Leicester: de Nederlanders zijn nu favoriet om door te stoten

Odds op: 11/04/2022

De terugwedstrijd van de kwartfinales van de Conference League. PSV neemt het thuis op tegen Leicester City.

Wedden op PSV – Leicester. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

PSV is nu favoriet om door te stoten

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.98.

PSV Eindhoven speelde dit seizoen al in de Champions Leugue, de Europa League en nu ook in de Conference League. In de 1/8e finales namen de Nederlanders het op tegen FC Kopenhagen. PSV haalde het uiteindelijk makkelijk na een 4-4 gelijkspel en 0-4 overwinning in Denemarken.

De heenwedstrijd in Engeland eindigde in een 0-0 gelijkspel. Na een zwakke partij waar geen van beide teams echt goed voetbal brachten was een scoreloos gelijkspel de enige uitkomst. Door dit gelijkspel zijn de Nederlanders nu favoriet om door te stoten naar de halve finales.

Vorig seizoen raakte PSV tot in de 1/16e finales van de Europa League. Het team werd toen uitgeschakeld door Olympiakos.

PSV slaagde erin om in 5 van zijn laatste 6 wedstrijden de nul te houden. Zet daarom in op ‘1-0, 2-0 of 3-0’ en win 3.90 keer je inzet terug.

Leicester wil alsnog een prijs pakken

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.60.

Leicester schakelde in de 1/8e finales de Fransen uit Rennes uit. De Engelsen wonnen de heenwedstrijd thuis met 2-0 en konden zich zelfs na een 2-1 nederlaag in Frankrijk plaatsen voor de kwartfinales van de Conference League.

The Foxes staan pas op de 9e plaats in de Premier League en de Conference League winnen lijkt zo de enige manier te gaan worden om zich te plaatsen voor Europees voetbal volgend seizoen. Door het gelijkspel in Engeland zijn de kansen echter een stuk kleiner geworden. Toch zijn Youri Tielemans en zijn ploeggenoten het aan hun status verplicht om te winnen van PSV.

Kan Leicester het beter doen dan in de heenwedstrijd? Zet in op ‘Leicester wint en PSV scoort niet’. Deze odd staat op 6.25.

Krijgen we veel doelpunten te zien? Zet in op onze Combi+ Price Boost odd en voorspel ‘beide teams scoren en meer dan 3,5 doelpunten in de wedstrijd’.

Overzicht van de uitslagen

Leicester 0-0 PSV

Toon andere wedopties

X